16 / 05 / 2024

Samsun Unkapanı

Samsun Unkapanı

Samsun'un İlkadım ilçesinde inşa edilen Yeni Belediye Hizmet Binası ve Cami'nin temeli yarın atılıyor. Projenin 18 ayda tamamlanması beleniyor.

Samsun Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezi hızla yükseliyor!

Samsun İlkadım Belediyesi tarafından Haziran ayında temeli atılan Unkapanı Yeni Kültür ve Yaşam Merkezi'nin inşaatında sona geliniyor. 9 kattan oluşan proje bölgenin çehresini değiştirecek.

İlkadım Unkapanı'na kültür ve sosyal yasam merkezi geliyor!

Samsun’un en eski caddelerinden Unkapanı Caddesi üzerinde bulunan, daha önce eski pazar veri olarak kullanılan, çeyrek asırdan bu yana da kültür merkezi olan yapının muhteşem bir kültür ve sosyal yasam merkezi haline dönüştürülüyor.

Samsun Unkapanı Kültür Merkezi'nde yıkım başladı!

1986’da kapalı pazar yeri olarak inşa edilen ve son 15 yıldır İlkadım Belediyesi tarafından kültür merkezi olarak Unkapanı Kültür Merkezi'ni yıkılıyor. Yeni Kültür ve Yaşam Merkezi ise, 1 yıl içerisinde tamamlanacak..

Samsun Unkapanı Kültür Merkezi'nin temeli yarın atılıyor!

Samsun'un İlkadım ilçesinde inşa edilen Yeni Belediye Hizmet Binası ve Cami'nin temeli yarın atılıyor. Projenin 18 ayda tamamlanması beleniyor.

Samsun Unkapanı'ya kültür ve yaşam merkezi geliyor!

Samsun Unkapanı'da değişim ve dönüşümün yaşanacak. İlkadım Belediyesi tarafından yıkılacak Unkapanu Kültür Merkezi'nin yerine yeni bir çok amaçlı kültür ve yaşam merkezi yapılacak.

Samsun İlkadım Belediyesi 11.3 milyon TL'ye inşaat yaptıracak!

İlkadım Belediye Başkanlığı, Samsun Saitbey Mahallesi Unkapanı Caddesi'nde bulunan arsada ticaret+konut inşaatı yaptıracak.Tahmini inşaat maliyet bedeli 11 milyon 308 bin TL olarak belirlendi.

Samsun Unkapanı Kültür Merkezi'nin ihalesi 31 Mayıs'ta!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Unkapanı Kültür Merkezi’nin yıkılarak yerine inşa edilecek yeni binanın ihalesinin 31 Mayıs’ta yapılacağını söyledi.

Samsun Unkapanı Kültür Merkezi’nin yerine yaşam merkezi yapılacak!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Unkapanı Kültür Merkezi’nin yıkılarak yerine muhteşem bir yaşam merkezi yapılacağını söyledi.

Samsun'da eski evler üzerine bina dikiyorlar!

Samsun'un çarşamba ilçesinde onlarca evin üzerine inşa edilen çok katlı binalar, Karadeniz fıkralarını aratmıyor

Samsun, Havza ve Çarşamba Otogarları için sözleşme imzalandı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Samsun, Havza ve Çarşamba Otogarları'nın Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş.'ye kiraya verilmesine ilişkin sözleşmelerin imzalandığını açıkladı

Samsun Üniversitesi Mühendislik fakültesine personel alacak!

Samsun Ondokuz Mayıs ve Giresun Üniversitesi Rektörlüğü, çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere profesör, doçent ve yardımcı doçent alacak

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, Samsun'da AVM yapacak!

Samsun AVM projesini, portföyünde 6 faal AVM projesi bulunan ve 8 Nisan 2011'de Optimum Adana'yı da hizmete açmaya hazırlanan Rönesans Gayrimenkul Yatırım satın aldı

Avrasya GYO Samsun Otobüs Terminali'ni resmen aldı

 Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Samsun şžehirlerararası Otobüs Terminali'nin alımına ilişkin işlemlerin tamamlandığını açıkladı

Samsun Unkapanı Haberi

Samsun Unkapanı

Samsun'un İlkadım ilçesinde inşa edilen Yeni Belediye Hizmet Binası ve Cami yarın düzenlenen muhteşem törenle hizmete açılıyor.


Belediye Başkanı Edoğan Tok, 2 ayrı binadan oluşan merkezin inşaatında incelemelerde bulundu.  Tok, çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Başkan Tok, tüm vatandaşları temel atma törenine davet etti. Tok, 18 ayda tamalanacak projenin hakkına şu şekilde konuştu: "Birçok ilden büyük nüfusa sahip 327 bin kişinin yaşadığı İlkadım ilçemizde İlkadım ve 

hizmet binamızın yanına 2 bin 600 metrekarelik bir sahaya belediye olarak cami yapıyoruz. Karşına da Kongre ve Kültür Merkezi inşa edeceğiz. İçerisinde birçok hizmet alanının bulunduğu 600 cemaat kapasiteli cami, 5 bin m2'lik meydan, çocuk kreşi, spor alanları, meclis ve toplantı salonu, kafeterya, 2 katlı 800 kişilik otopark ve dinlenme alanlarının bulunduğu kampüs hüviyetindeki 20 dönümlük alandaki...