28 / 04 / 2024

Samsun Yabancılar Çarşısı esnafından kira alınmayacak!

Samsun Yabancılar Çarşısı esnafından kira alınmayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Yabancılar Çarşısı esnafımızdan kapalı olduğu dönem için kira bedeli almayacağız." dedi.



Samsun Büyükşehir Belediyesinin şehit anne ve babası ile yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybeden sağlık çalışanlarına mezar yerini ücretsiz tahsis edeceğini belirtti. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir başkanlığında yapılan meclis toplantısında, şehit anne ve babası ile salgın döneminde koronavirüs nedeniyle vefat eden sağlık personeline Derecik, Kıranköy ve Asri mezarlıklarda ücretsiz mezar yeri tahsis edilmesi, oy birliğiyle onaylandı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; demir, salgın sürecinin başından itibaren mağdur olan hangi kesim varsa yanında olduklarını da dile getirdi. 

Esnafa da desteklerinin devam ettiğini ifade eden Demir, "Ocak, şubat ve mart aylarında dolmuşlarımızdan hat bedelleri almıyoruz. Ayrıca Yabancılar Çarşısı esnafımızdan kapalı olduğu dönem için kira bedeli almayacağız. Hiçbir talebi geri çevirmedik. Tedbirlere da halkımızdan destek geldi. En kısa sürede normal hayatımıza dönmeyi Rabbim inşallah bizlere nasip eder" şeklinde konuştu. 

Mersin Toroslar'da esnafa kira desteği sevindirdi!

 

 


Geri Dön