29 / 04 / 2024

Samsun'da 2 bin metrekarelik skate park inşa ediliyor!

Samsun'da 2 bin metrekarelik skate park inşa ediliyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kaykaycı gençler için “skate park” yapıyor. Skate park 2 bin metrekarelik bir alanda gençlere hizmet verecek.





Samsun Büyükşehir Belediyesi, kaykaycı gençler için “skate park” yapıyor.


Samsun Büyükşehir Belediyesi, kaykaycı gençler için “skate park” yapıyor. Son yıllarda popüler bir eğlence sporu haline gelen ve giderek gençler arasında yayılan skate sporuna gönül veren Samsunlu gençler bir süre önce Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın yanına gelerek Samsun’da bu sporu yapacak alanlarının olmadığını anlatmışlar ve yapılacak olan bir skate parkın hem kendilerini mutlu edeceğini hem de bu sporun yayılıp sevilmesine katkı vereceğini söylemişlerdi.


Gençliğe yönelik projelere büyük önem veren Başkan Yılmaz da bu dileği kırmadı ve talimat vererek skate park projesine start verdi. Doğupark Amfi Tiyatro alanının bitişiğinde yapımına başlanan skate park, çok kısa bir süre sonra paten ve kaykay kullanmaktan zevk alan gençlerin vazgeçilmez mekanları arasında yer alacak. Beton döküm işi tamamlanan ve büyük bölümü beton kaplama yöntemi ile yapılan skate parkın yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Skate park 2 bin metrekarelik bir alanda gençlere hizmet verecek.


Hürriyet


Geri Dön