28 / 04 / 2024

Samsung AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat fırsatıyla satışta!

Samsung AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat fırsatıyla satışta!

Samsung, yazın en sıcak günlerinde serinlemek isteyen müşterileri için AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Aynı zamanda, kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat imkânının da bulunduğunu açıklayan Samsung, klimanın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.



Samsung’tan sıcaklıkta rekor üstüne rekor kırılan şu günlerde resmen serinleten bir haber geldi. AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima’yı uygun fiyatla görücüye çıkaran Samsung, müşterilerine resmen büyük bir jest yaptı.

SAMSUNG AR12TXHQASI/SK DUVAR TİPİ KLİMA

Ev ve ofis gibi ortamlarda etkili bir kullanım imkânı sağlayan Samsung AR12TXHQASI/SK AR35 A++ 12000 BTU Duvar Tipi Split Klima, yıl boyu verimli biçimde serinleyebilmenize ve ısınabilmenize olanak tanır. Bir yandan ısıtma performansıyla bir yandan da soğutma yetisiyle kullanıcılarının işlerini oldukça kolaylaştıran klima sade dizaynı ile odalara estetik bir şekilde uyum sağlar. Klimanın geniş açılı kanatçıkları yalnızca belirli bir alanı ya da odanın tamamını ısıtıp soğutabilmeniz için uygundur.

Samsung AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat fırsatıyla satışta!

Güçlü üfleme yetisi ile birlikte Samsung A++ 12000 BTU Duvar Tipi Split Klima yardımıyla ortam sıcaklığını dakikalar içerisinde ideal bir noktaya getirirsiniz. Klimanın Inverter teknolojisinden faydalanması ürünün çalışma aralığının yüksek verimle ayarlanmasına imkân sağlar. Kompresör devrini otomatik bir şekilde ayarlayan Inverter teknolojisi ile klimanız ısıtma ve soğutma işlemleri için boş yere çalışmaz. Sessiz çalışma özelliği ile de dikkat çeken Samsung A++ 12000 BTU Duvar Tipi Split Klima vasıtasıyla evinizde gürültü problemi oluşturmayan bir çağdaş üründen yararlanabilmenin keyfini yaşayabilirsiniz.

Peki, Samsung AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima’nın teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön