29 / 04 / 2024

Samsung Galaxy Watch5 ve Galaxy Watch5 Pro fiyatları belli oldu! 13 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Samsung Galaxy Watch5 ve Galaxy Watch5 Pro fiyatları belli oldu! 13 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Yeni Galaxy Watch5, dijital sağlık takibinde yeni bir çağı başlatan Samsung'un benzersiz BioActive sensörüyle birlikte geliyor. Galaxy Watch5 Pro Outdoor meraklıları için geliştirilen Galaxy Watch5 Pro, Galaxy Watch kategorisinin en yeni üyesi. İşte 13 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Yeni Galaxy Watch5, dijital sağlık takibinde yeni bir çağı başlatan Samsung'un benzersiz BioActive sensörüyle birlikte geliyor. İlk olarak Galaxy Watch serisinde kullanılan BioActive sensörü, üç ayrı ve güçlü sağlık sensörünü bir arada kullanan tek  bir çipe sahiptir: optik kalp atış hızı analizi, elektrokardiyogram sinyali ve empedans biyoelektrik. Bu sayede nabız (kalp hızı), kan oksijen seviyeleri ve hatta stres seviyeleri gibi detaylı bulgular sunulabilir. Ayrıca, kullanıcılar  yeni Galaxy akıllı saati doğrudan kan basıncını ve elektrokardiyogramı ölçmek için bir cihaz olarak kullanabilirler. Samsung bu özellikleri Türkiye dahil 63 ülkede  sunuyor. 

Galaxy Watch5 serisi, Galaxy Watch'e kıyasla artırılmış yüzey alanı ve temas alanı ile sağlık ölçümlerini daha doğru hale getirir. Ek olarak, güçlü 3'ü 1 arada BioActive sensör, kullanıcılara sağlıklarının daha ayrıntılı bir resmini vermek için yeni sıcaklık sensörü de dahil olmak üzere Galaxy Watch5 serisindeki diğer sensörlerle birlikte çalışır. Kızılötesi teknolojisini kullanan sıcaklık sensörü, ortam sıcaklığınız değişse bile daha doğru okumalar alabilir. Ayrıca adet döngüsü izleme özelliğinin de ilerleyen zamanlarda Türkiye'de kullanıma sunulması bekleniyor. Tüm bunlar, geliştiricilere sağlık ve zindelik alanında sundukları seçenekleri artırmaları ve kullanıcılarına tamamen yeni deneyimler sunmaları için yeni fırsatlar sunuyor. 

 Samsung Galaxy Watch5 ve Galaxy Watch5 Pro fiyatları belli oldu! 13 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Galaxy Watch5 Pro Outdoor meraklıları için geliştirilen Galaxy Watch5 Pro, Galaxy Watch kategorisinin en yeni üyesi. Yürüyüşten bisiklete ve daha fazlasına kadar Watch5 Pro, birinci sınıf malzemeleriyle zorlu görevlerin üstesinden gelir. Her türlü aşınmaya daha iyi dayanan gelişmiş bir safir kristale ve ekranı çıkıntılı bir çerçeve tasarımıyla  koruyan dayanıklı bir titanyum kasaya sahiptir. Galaxy Watch5 Pro,  şık bir görünüm ve mükemmel uyum ile dayanıklılık sunan yepyeni bir D-ring spor kayışla da mevcuttur. 
 
Güçlü ve dayanıklı olacak şekilde tasarlanan Galaxy Watch5 Pro, Galaxy Watch'ten  daha büyük bir pile sahiptir. Kullanıcılar ayrıca yürüyüş yaparken "Eğitim Rotası" özelliğini kullanarak gezilerini kaydedebilir ve Samsung Health uygulamasını kullanarak diğer yürüyüş meraklılarıyla paylaşabilir. Ayrıca yeni rotalar keşfedebilir, yürüyüş ve bisiklet rotalarını indirerek alışkanlıklarını değiştirebilirler. Kullanıcılar etkinliklerini tamamladıktan ve eve gitmeye hazır olduklarında,  geldikleri yere geri götüren bir "Geri Takip Et" işleviyle kolayca evlerine gidebilirler.

Peki, Samsung Galaxy Watch5 ve Samsung Galaxy Watch5 Pro fiyatları ne kadar? İşte 13 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön