14 / 05 / 2024

Samsung RB50RS334SA No Frost Buzdolabı en uygun nerede? İşte o adresler ve 20 Mayıs 2023 fiyat listesi

Samsung RB50RS334SA No Frost Buzdolabı en uygun nerede? İşte o adresler ve 20 Mayıs 2023 fiyat listesi

Kombi tipi tasarıma sahip Samsung RB50RS334SA No Frost Buzdolabı, 520 litrelik geniş iç hacmi ile tüm gıdalar için en iyi saklama koşullarını sunuyor. Peki, Samsung RB50RS334SA No Frost Buzdolabı ne kadar, özellikleri ne?



Samsung RB50RS334SA No Frost Buzdolabı ile tüm yiyecekler güvende! Kombi tipi tasarıma sahip model, 520 litrelik geniş iç hacmi ile tüm gıdalar için en iyi saklama koşullarını sunuyor.

 Samsung RB50RS334SA No Frost Buzdolabı en uygun nerede? İşte o adresler ve 20 Mayıs 2023 fiyat listesi

Gümüş rengi ile modern bir görünümü olan buzdolabına ayarlanabilir raflar sayesinde farklı boyutlardaki gıda, tencere ve kavanozları kolayca yerleştirebilirsiniz. Buzdolabında sakladığınız yiyeceklerin erkenden bozulmaya başlamasından şikayetçiyseniz RB50RS334SA size bunu unutturur.

Twin Cooling ikili soğutma sistemi, hem soğutucu hem de dondurucudaki sıcaklığı ve nemi ideal seviyede tutabildiği için gıdalar uzun süre taze kalır. Değiştirilebilen kapı yönü sayesinde kapılarının açılacağı yönü kendiniz belirleyebilirsiniz. Temperli cam rafları 100 kg ağırlığa dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Böylece karpuz ya da büyük tencereleri güvenle muhafaza etmenizi sağlar.

Cihazın, soğutucu bölümü 400 litre, dondurucu bölümü ise 120 litre kapasiteye sahip. Soğutucu kapağının üzerinde birçok sembolden oluşan gösterge paneli yer alıyor. Hızlı dondurma modu, alarm, arıza, çocuk kilidi, tatil modu, sıcaklık ayarları gibi pek çok fonksiyona yönelik sembolü burada bulabilirsiniz.

Nem Kontrol Klapesi, besinlerin tazeliği ve tadını daha uzun süre korumaya destek oluyor. Hava deliğini rahatça açıp kapamayı sağlayan Nem Kontrol Klapesi, sebzelikteki nemin ayarlanmasını kolaylaştırıyor. F enerji sınıfında yer alan ürün, sessiz ve uzun ömürlü dijital inverter kompresöre sahip. Soğutma gereksinimine göre hızını otomatik ayarlayabilen bu sistem, daha az enerji ile çalışıyor. Tatil modu, ekonomi modu, hızlı dondurma, hızlı soğutma gibi fonksiyonlar sayesinde buzdolabını ihtiyaca göre özelleştirebilirsiniz. 

Peki, Samsung RB50RS334SA No Frost Buzdolabı fiyatları ne kadar? Samsung RB50RS334SA No Frost Buzdolabı kaç TL?  Samsung RB50RS334SA No Frost Buzdolabı en uygun nereden alınır?  

 


Geri Dön