08 / 05 / 2024

Samsung RB50RS334WW No Frost Buzdolabında yüzde 8 indirim fırsatı... Bakın nerede! 11 Mart 2023 fiyat listesi...

Samsung RB50RS334WW No Frost Buzdolabında yüzde 8 indirim fırsatı... Bakın nerede! 11 Mart 2023 fiyat listesi...

En çok tercih edilen Samsung buzdolapları arasında yer alan Samsung RB50RS334WW, 520 litrelik iç hacmi ile geniş depolama alanı sunuyor. Donatıldığı teknolojilerle yiyeceklerin tazeliğini uzun süre koruyor. Peki, Samsung RB50RS334WW en uygun nereden alınır?



Kombi tipi, çift kapılı, şık tasarımlı, kar beyazı Samsung buzdolabı, üstün soğutma teknolojileriyle yiyeceklerin tazeliğini uzun süre koruyor.

Samsung RB50RS334WW No Frost Buzdolabında yüzde 8 indirim fırsatı... Bakın nerede! 11 Mart 2023 fiyat listesi...

Değiştirilebilir kapı yönü, güvenli ve sağlam ayarlanabilir raflar, LED aydınlatma ve twin cooling ikili soğutma teknolojisi gibi önemli özellikler barındıran Samsung RB50RS334WW, 10 yıl garantili dijital inverter kompresöre sahip. Çoklu raf sistemi ve temperli cam kullanılarak tasarlanan ürün, ağır yiyeceklerin saklanmasın için ideal. 

TWIN COOLING İKİLİ SOĞUTMA TEKNOLOJİSİ 
Besinleri uzun süre taze saklar. İkili soğutma teknolojisi, soğutucuyla dondurucudaki sıcaklığı ve nemi en uygun düzeyde tutar. Soğuk havayı buzdolabının her köşesine yayar. Böylece gıdalar nemli ve taze kalarak lezzet kaybı yaşamaz.

GÜVENLİ VE SAĞLAM TEMPERLİ CAM RAFLAR
Karpuz gibi ağır yiyecekler rahatça saklanır. Temperli cam raflar 100 kg’a kadar ağırlığa dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede büyük tencerelerde yapılmış yemekler de güvenle Samsung RB50RS334WW buzdolabına konabilir.

UZUN SÜRE TAZELİK İÇİN İDEAL NEM SEVİYESİ
Nem kontrol klapesi ile hava deliğini açıp kapayarak sebzeliğin nemini ayarlayıp gıdaları saklamak için en ideal ortam oluşturulur. Böylece meyve ve sebzelerin daha taze kalması sağlanır.

SESSİZ DİJİTAL İNVERTER KOMPRESÖR 
Dijital inverter kompresör, yüksek enerji verimliliği ile birlikte daha sessiz ve uzun ömürlü performans sunar. Soğutma ihtiyacına göre hızını otomatik ayarlayarak daha az enerji ile daha uzun süre ve sessiz çalışır. 

Samsung RB50RS334WW No Frost Buzdolabı yüzde 8 indirimle pazarama.com'da satışta.

Peki, Samsung no frost buzdolabının günlük dondurma kapasitesi ne kadar? Samsung RB50RS334WW no frost buzdolabının dondurucusu kaç litre? Samsung RB50RS334WW hangi enerji sınıfında? Samsung RB50RS334WW buzdolabı ne kadar elektrik harcar?
 


Geri Dön