29 / 04 / 2024

Sancaktepe Resim İstanbul Orman satılık daire

Sancaktepe Resim İstanbul Orman satılık daire

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul Orman

Sancaktepe Resim İstanbul Orman satılık daire tipleri; 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Fiyatların 220 bin TL'den başladığı projede toplamda 328 adet daireden oluşuyor...



Sancaktepe  Resim İstanbul Orman  satılık daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Banka kredisi kullanılan proje  Ortadoğu Grup  imzasıyla yaşama geçiriliyor. 


Sancatepe Resim İstanbul Orman fiyatları!

1+1 daireler peşin 220 bin TL'den,

2+1 daireler peşin 341 bin TL'den,

3+1 daireler peşin 499 bin TL'den,

4+1 daireler peşin 759 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


İçerisinde 328 adet dairenin yer aldığı Sancaktepe Resim İstanbul Orman satılık daire sahibi olmak isteyenler için firma bünyesinde kişiye özel ödeme planları oluşturuluyor. 


Kişiye özel ödeme tablosu oluşturulan Resim İstanbul Orman Konutları'nda; kapalı havuz, hamam, sauna, buhar odası, fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması, açık hava sineması gibi sosyal alanlar mevcut.  


Dairelerin satış sürecinin Sancaktepe Resim İstanbul Orman satılık daire fiyatları 220 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede 8 adet blok bulunuyor. 


Teslim tarihi Eylül 2016 olarak belirlenen Resim İstanbul Sancaktepe Orman etabı lokasyon olarak; Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline 10 dakika mesafede konumlanıyor.


Telefon: 444 53 18

Web adresi: www.resimistanbul.net

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön