Sektörel

Sancaktepe ucuz konut projeleri 2013!

İstanbul Anadolu Yakası’nın en hızlı gelişen lokasyonları arasında başı çeken Sancaktepe konut projelerinden en uygun fiyatlı olanları mercek altına aldık. İşte 134 bin TL’den başlayan fiyatlarla Sancaktepe ucuz konut projeleri 2013…

İstanbul Anadolu Yakası’nda yer alan ve Sarıgazi, Yenidoğan ve Samandıra beldelerinin birleşmesinden oluşan Sancaktepe’de konut yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Zemininin sağlamlığı, orman alanlarına ve bağlantı yollarına yakınlığı ile dikkat çeken bölge bugün Anadolu Yakası’nın en hızlı gelişen lokasyonları arasında başı çekiyor. 


Güneyde Kartal, batıda Ataşehir, Ümraniye, kuzeyde Çekmeköy, doğuda Pendik ile komşu konumda olan Sancaktepe özellikle 3. köprü güzergahının açıklanmasının ardından popülaritesini artırdı. 3.köprü güzergahları arasında yer alan Sancaktepe, bir anda gayrimenkul yatırımcılarının odak noktası oldu.

 

Sancaktepe’nin gelişmesini tetikleyen en önemli yatırımlardan biri de kuşkusuz Sancaktepe-Üsküdar metro hattı. Şu anda yapımı devam eden metro bağlantısının 2015 yılında tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor. 


Şimdi gelin prim potansiyelini her geçen gün artıran Sancaktepe ucuz konut projelerini daha yakından inceleyelim. İşte yatırımcısına yüksek kazanç vaat eden Sancaktepe ucuz konut projeleri 2013…


Gate of Anatolia hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Gedizler Evre hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Mahal Sancaktepe hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Sancaktepe Elit hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Dore Life hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Triad Park hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Karat İstanbul hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Sarı Evler hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Yeşil Koru Plus 2012 hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com