03 / 05 / 2024

Sancaktepe'deki salgın hastanesinin yapımına başlandı!

Sancaktepe'deki salgın hastanesinin yapımına başlandı!

Sancaktepe'de yapılması planlanan salgın hastanesi için çalışmalar başladı. İş makineleri ve kamyonların hastane yapılacak alanda çalışmalara devam ediliyor.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya'daki Huber Köşkü'nden video konferans yöntemiyle gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin toplantısından sonra açıklamalarda bulundu.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada Corona Virüs salgınıyla İstanbul'a iki yeni salgın hastanesi yapılacağını açıkladı. Yapılacak hastanelerden biri olan Sancaktepe'deki hastanedeki çalışmalar başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yoğun bir çalışmayla Yeşilköy Atatürk Havalimanı alanında bin yataklı bir hastanenin plan-proje çalışmasının şu anda hızla sürdüğünü, aynı şekilde Sancaktepe'de de yine bin yataklı bir hastane yaptıklarını ifade ederek, "Bunları süratle, şöyle 45 gün içerisinde bitireceğiz ve buraları da tamamıyla insanımızın, halkımızın hizmetine sunacağız." açıklamasında bulundu.

Sancaktepe'de yapılması planlanan salgın hastanesi için çalışmalar başladı. İş makineleri ve kamyonların hastane yapılacak alanda çalışmalar sürüyor.
 

Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe'de 1000 odalı hastane kurulacak!


Geri Dön