27 / 07 / 2024

Sandalyeci, Acıbadem 'e ikinci merkezini açtı

Sandalyeci, Acıbadem 'e ikinci merkezini açtı

İzmir"de 2002 yılından beri 7 bin metrekarelik üretim tesisinde faaliyetini sürdüren Sandalyeci, İstanbul Florya"dan sonra şimdi de Acıbadem"de ki showroomunu hizmete açarak büyüme sürecini sürdürdü.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Sandalyeci"nin bin metrekarelik bir alan üzerinde ziyaretçilerini kabul ettiği Acıbadem showroomunda, 520 adet değişik ürün çeşidi bulunuyor. Sandalyeci, ithal ürünlerin dışındaki tüm sandalyelerinin tasarım ve üretimini kendisi gerçekleştiriyor.

Ürün grupları arasında ahşap sandalyeler, bar sandalyeleri, ahşap masa ve kanepe, oturma grupları ve koltuk çeşitleri bulunurken ayrıca metal, alüminyum sandalyelerle birlikte ofis sandalyeleri de yer alıyor.

Her katında ayrı bir konseptin yer aldığı beş katlı Acıbadem showroomunda ev ve ofis dekorasyonuyla ilgili her şeyi bulabilmek mümkün. Bunun dışında profesyoneller için mimari çizimlerin teknik detaylarının oluşturulduğu özel bir bölüm de mevcut.

Perakende piyasasında oldukça geniş bir müşteri kitlesine sahip olan Sandalyeci, ihracata da önem veriyor. Almanya, Rusya, İzlanda, Gürcistan, Ukrayna, Suudi Arabistan, İsrail ve Yunanistan"a yapılan ihracat, Sandalyeci"nin toplam cirosunun yüzde 20"sini (3 milyon YTL) oluşturuyor. İhracat yaptığı ülkeler arasında yer alan Gürcistan ve Ukrayna"dan gelen yoğun talep üzerine her iki ülkede de geçtiğimiz yıl Sandalyeci mağaza açtı.

Milliyet Emlak


Geri Dön