05 / 05 / 2024

Sandıklı'ya Cumhuriyet Parkı inşa edilecek!

Sandıklı'ya Cumhuriyet Parkı inşa edilecek!

Sandıklı Belediyemiz tarafından Cumhuriyet Parkı’nın yapım çalışmaları başladı. Yeni yapılacak olan Cumhuriyet parkının içerisinde, Yeni nesil çocuk oyun grupları üstü kapalı ve üstü açık oturma alanları, süs havuzları yer alacak




Sandıklı Belediyemiz tarafından Cumhuriyet Parkı’nın yapım çalışmaları başladı. Yeni yapılacak olan Cumhuriyet parkının içerisinde, Yeni nesil çocuk oyun grupları üstü kapalı ve üstü açık oturma alanları, süs havuzları ve yeşil alanları ile çocukların hoşça vakit geçirebilecekleri bir yeni nesil park Sandıklı'ya kazandırılmış olacak.


Başkan Mustafa ÇÖL konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Sandıklımıza Kent Park kadar modern bir park kazandırmanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Hemşehrilerimizin hem yaz hemde kış aylarında faydalanabilecekleri bir yeni nesil Park yapıyoruz. İnşallah yaz aylarında faaliyete açarak Sandıklımızın bu alandaki eksikliğini kapatmış olacağız. İşletmesini yine Sandıklı Belediyesi olarak bizler yapacağız. Halkımıza kaliteli hizmet verecek olan Yeni Cumhuriyet Parkımız tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun.” dedi.



Sandıklı Belediyesi


Geri Dön