08 / 07 / 2024

Şanlıurfa 3. Organize Sanayi Bölgesi’nin imar planı onaylandı!

Şanlıurfa 3. Organize Sanayi Bölgesi’nin imar planı onaylandı!

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ün takibi sonucunda, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca onaylanan imar planının hazırlanmasında Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin’de yoğun çaba sarf ettiği öğrenildi...



Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ün takibi sonucunda, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca onaylanan imar planının hazırlanmasında Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin’de yoğun çaba sarf ettiği öğrenildi.


5 bin kişiye iş imkanı.


Hazırlanan imar planında 536 hektar alan yer alırken, 213 adette sanayi parseli yer aldı. 3. Organize Sanayi Bölgesi’nde, sanayi parsellerinin yatırımcılara tahsis edilmesi ile birlikte yaklaşık 5 bin kişiye iş imkanı sağlanacak.


Yatırımcılarla görüşüyor.


Öte yandan ETİ gibi büyük firmalar Şanlıurfa 3. OSB’de yer tahsisinde bulunurken, Şanlıurfa Valiliği ile Ticaret ve Sanayi Odası diğer firmalarla görüşmelerini sürdürüyor. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, sık sık 3. OSB’ye giderek incelemelerde bulunurken, Valilik olarak birçok yatırımcıyla temas haline geçerek 3. OSB’ye yatırımcı çekiyor.


Adana İlk Haber 


Geri Dön