27 / 04 / 2024

Şanlıurfa Birecik Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa Birecik Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Birecik´te hayata geçirdiği semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.




Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Birecik´te yaptırdığı semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

İlçelerde yaptıkları semt pazarları çok amaçlı şekilde kullanılmaya uygun olduğunun altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi; " Kapalı semt pazarı aslında  çok amaçlı kullanmak için yapılmış bir pazardır. Pazar yapılan gün dışında düğün, dernek  ihtiyacı giderilebilir. Yine taziye için rahatlıkla sandalye atılıp kullanılabilir. Tüm ilçelerimizde başladık. Birecik'te ilkini açıyoruz.  Bireciklilere daha güzel hizmetler gerçekleştireceğiz. Katılımdan dolayı Birecikli kardeşlerimize teşekkür ederim" diyerek Birecik için planlanan tüm yatırımları 2017 yılı içerisinde gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.


İlçeye kazandırılan semt pazarından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden


Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı: " Büyükşehir olmanın faydalarını seçimlerden sonra anlatmıştık. Büyükşehir ve ilçe belediyesi olarak tamamen Birecik halkına yönelik hizmetlerimize devam ediyoruz. Bu güzel mekanın yapılışına büyük hizmeti geçen kardeşlerime ve Büyükşehir Belediyesi Başkanına teşekkür ediyorum" dedi.


Yapılan açılışın ardından Başkan Çiftçi, Birecik Kaymakamı Kadir Perçi, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Birecik AK Parti İlçe Başkanı Müslüm Kaynarpınar ve meclis üyeleriyle birlikte esnafa hayırlı kazanç dileğinde bulundular.



Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön