27 / 04 / 2024

Viranşehir Semt Pazarı açıldı!

Viranşehir Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Viranşehir'de hayata geçirdiği semt pazarını hizmete açtı




Büyüyen ve gelişen Viranşehir'e nezih bir ortamda alış veriş imkanı sunacak olan 2 adet semt pazarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, bunun yanında gençlerin spor yapma imkanı sunacak olan spor tesisini tamamlayarak hizmete sundu.


Semt pazarları şehirler için bir kültür olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi; "Semt pazarlarının yanında spor tesisimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Spor tesisi Futbol, Basketbol ve idare binalardan oluşuyor, bu projenin gençlerimize çok önemli katkılar sunacağını düşünüyorum. Viranşehir'in merkez mahallerinde tüm alt yapılarını yeniledik kırsal mahallerde ise çalışmalarımız devam ediyor. Prestij caddelerin alt yapılarını, yağmur drenajları, kanalizasyonları ve içme suları yenilendi. Sıcak asfalt çalışmaları Büyükşehir Belediyesi ile Viranşehir'de gerçekleşti" dedi.


HALK EN İYİ KARARI VERİR


Referandum ile ilgili konuşan Başkan Çiftçi: "Yapılacak olan  halk oylaması bir parti oylaması olmayacak. Millet olarak, ülke olarak hepimizin geleceğini tayin eden  Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin bize getirmiş olduğu avantajları kapsayacak bir Anayasal düzenleme oylaması yapacağız. Anayasal düzenleme halkımızın huzuruna gelecek. Vatandaşlarımız her zaman ülkemiz için en güzelini, en iyisini tercih etti. İnanıyoruz ki 16 Nisan'da  da memleket için ülke için en iyi kararı verecektir" dedi.


Viranşehir'e yapılan çalışmalardan ötürü Başkan Çiftçi'ye teşekkür eden Viranşehir Kaymakamı  Ömer Çimşit: "Viranşehir halkı, Büyükşehir Belediyesinden yatırım ve destek noktasında çok şey bekliyor, biz de bunu Büyükşehir Belediye Başkanımıza ifade ettik. Bugün de onun bir yansıması olarak semt pazarı ve spor tesisimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Huzurlarınız Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.


AK Parti siyaseti insan odaklı siyaset yaptığına dikkat çeken AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım ise: "Bizim işimiz insanlara hizmet etmektir ve bunun bir örneği de bugün burada yapacağımız açılıştır" dedi.


Açılışlara Başkan Çiftçi'nin yanı sıra Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Viranşehir Kaymakamı  Ömer Çimşit, Belediye Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri ve çok sayıda Viranşehirli katıldı.



Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön