29 / 04 / 2024

Şanlıurfa Ceylanpınar'a prestij caddesi!

Şanlıurfa Ceylanpınar'a prestij caddesi!

İlçe genelinde başlatılan altyapı, üstyapı, yeşillendirme ve sosyal tesisleri ile sosyal yaşamın her alanında etkisini gösteren Büyükşehir Belediyesi ilçede hayatı daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor





İlçe genelinde başlatılan altyapı, üstyapı, yeşillendirme ve sosyal tesisleri ile  sosyal yaşamın her alanında etkisini gösteren Büyükşehir Belediyesi ilçede hayatı daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor


CEYLANPINAR'IN 100 YILLIK ALT YAPI SORUNU ÇÖZÜLÜYOR


Büyükşehir Belediyesi 'Altyapıda 100 Yıllık Çözümler' hedefi ile 13 ilçenin tümünde de başlatmış olduğu çalışmalarını Ceylanpınar'da büyük bir titizlik ile sürdürüyor.


İlçenin altyapısında değişime giden Büyükşehir Belediyesi, kullanılamaz hale gelen altyapı malzemelerini uzun ömürlü ve kaliteli malzemelerde revize ederek hem kalıcı hemde modern çalışmalar yürütüyor.


İlçelerin geleceğini esas alan çalışmalarında Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), yağmursuyu, içme suyu ve kanalizasyon şebeke hatlarını değiştirerek artan nüfusu göz önünde bulunduruyor.


İLÇEYE PRESTİJ CADDESİ KAZANDIRILIYOR


Bu kapsamda Geçtiğimiz günlerde ilçe merkezinde başlatılan prestij cadde uygulamasının startı verilirken, sistemli bir çalışma ile ilk olarak alt yapı ardından üst yapı ve çevre düzenlemeleri geliyor.


Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin bizzat takip ettiği çalışmalar kapsamında Ceylanpınar'da son olarak 4 bin 786 metrelik içme suyu şebeke hattı ve 12 bin 363 metrelik ise kanalizasyon hattı değişimi yapılırken ilçe genelinde başlatılan alt yapı çalışmaları devam ediyor.


113 BİN METREKARE KİLİTLİ PARKE


Şanlıurfa'nın sınır ilçelerinden biri olan Ceylanpınar'ın mahalle yollarını daha modern ve temiz kılabilmek için ilçe genelinde yaklaşık olarak 113 bin metrekare kilitli parke döşeyen Büyükşehir Belediyesi, başlatmış olduğu çalışma programı kapsamında çalışmalarına devam ediyor.


Geçtiğimiz aylarda İlçe'ye 20 dönümlük yeşil alan kazandırarak ilçenin en büyük yeşil alanını oluşturan Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde temelini attığı spor kompleksi ve semt pazarının yapım çalışmalarını sürdürüyor.


Ayrıca 2016 planlaması dahilinde ilçede kırsalındaki yatırımlarına devam eden Büyükşehir belediyesi, kırsal mahallerde sathi, stabilize çalışmalarını sistemli bir şekilde sürdüyor.



Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön