01 / 05 / 2024

Sapphire Seyir Terası, inşaat sektörünün devlerini ağırladı!

Sapphire Seyir Terası, inşaat sektörünün devlerini ağırladı!

İstanbul'un 8. tepesi Sapphire Teras, inşaat, gayrimenkul ve mimarlık sektörünü buluşturan  Hazırlık Partisi'ne ev sahipliği yaptı. ArkiParc 2012,   “Kentsel Kalite için Diyalog ” ana teması ile 28-29 Mart arasında Haliç Kongre Merkezi 'nde 3. kez gerçekl



Kentleşmenin en önemli aktörlerinden biri olan gayrimenkul sektörü, ArkiPARC 2012'de yeniden bir araya geliyor. Arkitera Mimarlık Merkezi 'nin “Kentsel Kalite için Diyalog ” ana teması ile 28-29 Mart 2012 tarihleri arasında İstanbul, Haliç Kongre Merkezi 'nde 3.sünü gerçekleştireceği ArkiPARC 2012 için düzenlediği Hazırlık Partisi 14 Eylül çarşamba günü İstanbul'un 8. tepesi Sapphire Teras'ta gerçekleşti.

“Daha kaliteli olanı elde etme ” motivasyonunun hep birlikte sahiplenilmesi için, imar faaliyetlerinde rol sahibi olan tüm aktörlerin bir arada sorun ve çözümleri paylaşacakları ArkiPARC 2012 ile ilgili bilgiler Arkitera Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yılmaz'ın yaptığı açılış konuşmasıyla davetlilerle paylaşıldı.

Hedef Anadolu ve daha etkin uluslararası bağlantılar

ArkiPARC 2012'de kişiler ve kurumlar arasında daha geniş ve daha güçlü bağlantılar oluşmasının hedeflendiğini belirten Ömer Yılmaz 'ArkiPARC 2012 kapsamı sadece büyük şehirlerle sınırlı kalmayacak, Anadolu'ya daha çok eğilinecek ve böylece kentsel kalite Türkiye'nin her yerine taşınacak,' dedi.


Sektörün önde gelen isimleri ArkiPARC 2012 Danışma ve Onur Kurulu'nda

ArkiPARC 2012 etkinlik programının oluşturulmasında inşaat, gayrimenkul ve mimarlık sektörlerinin önde gelen kurum ve kişileri ile iş birliği yapılıyor.

İlgili dernek, kurum ve odaların yönetim kurulu üyeleri ve bu sektörlerin önde gelen isimlerinden oluşturulan ArkiPARC 2012 Danışma Kurulu: Güniz çelen, Ali Faruk Göksu, Enis Öncüoğlu, Firuz Soyuer ve Aslı Yılmaz'dan oluşuyor. ArkiPARC 2012 Onur Kurulu'nda ise Avi Alkaş, Hamdi Akın, şženay Azak Matt, Emre çamlıbel, Altan Elmas, Işık Gökkaya, İnanç Kabadayı, Hakan Kodal, Ramadan Kumova, Mesut Pektaş, Hasan Rahvalı, Haluk Sur, Onur Tahincioğlu ve Aziz Torun gibi sektörün önde gelen isimleri yer alıyor.



Geri Dön