27 / 04 / 2024

Saray Wood Ekolojik Evleri Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Saray Wood Ekolojik Evleri Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Zeytinoğlu tarafından kuruldu.



Saray Wood Ekolojik Evleri Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Zeytinoğlu tarafından kuruldu.

Saray Wood Ekolojik Evleri Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Ahşap, prefabrik yapılar ve ahşap taşınabilir evlerin imalatı, ithalatı, ihracatını yapmak 2. Yurt içinde ve yurt dışında fuar, sergi, gösteri ve benzeri tanıtım ve teşhir mahallerinin standlarını yapmak. Yine bu mahallerin tadilat ve dekorasyon işlerini yapmak. 3. Mobilya imalatı için gerekli olan her türlü orman ürünleri ve mamullerinin alımını, satımını, ithalatını, ihracatını yapmak 4. Her türlü hisseli, hissesiz arsa, arazi ve binaları satın alarak bunlara her nevi konutlar, işyeri, fabrika binaları, turistik tesisler, spor alanları, yeşil alanlar, toplu konutlar yapmak, yaptırmak, kiraya vermek, kiralamak, satmak, yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat müteahhitlik hizmetlerine bulunmak. 5. Şirket amaç ve konusuyla ilgili olmak kaydı ile Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uygun olarak mevcut veya ileride kurulacak yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kişilerle işbirliği yapmak, bunları şirkete ortak etmek, bunlarla yeni şirketler kurmak veya teşebbüslere girişmek, yerli ve yabancı başka şirket ve işletmeleri tamamen veya kısmen devir almak veya bu işletmeye veya şirketlerle birleşmek. 6. Şirket amaç ve konusuyla ilgili olmak kaydıyla Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uygun olarak gerek yurt içinde gerekse yabancı memleketlerde temsilcilikler ihdas etmek, mümessillikler kabül etmek, vekalet, hizmet, acentelik, taahhüt, komisyonculuk, taşeronluk ve şirket konusunun gerektirdiği diğer sözleşmeleri akdetmek, şirket amaç ve konusunun gereği olarak kısa, orta ve uzun vadeli istikraz sözleşmeleri akdetmek, akreditif almak, aval ve kefalet kredileri ile diğer kredileri temin etmek. 7. Şirket konusuyla ilgili milli ve milletlerarası mümessillik, bayilik, acentalık, komisyonculuk, gibi faaliyetlerde bulunabilir veya başkalarına bu görevi verebilir. 8. Şirket konularına giren malların depolanması, nakli, tevzii için gerekli her türlü tesisat ve techizat, vasıta, arazi ve bina satın alabilir, inşaa edebilir, satabilir veya başkalarından kiralayabilir, kiraya verebilir, şirket malları için teşhir ve satış yerleri açabilir. 9. Şirket ihtiyacı için gerekli iç ve dış kredileri dahili ve harici finansman kurumları ile yerli ve yabancı işletmelerden temin edebilir, bunlar için gerekli her türlü tasarruflarda bulunabilir. 10. Şirket yukarıda gösterilen muamelelerden başka ileride şirket için lüzumlu görülecek işlerde yapmak istediği takdirde Yönetim Kurulunun teklifi üzerine Sanayi ve Ticaret Bakanlığından da izin almak kaydı ile dilediği işleri yapacaktır. . 11. Mimarlık mühendislik faaliyetleri ve danışmanlık faaliyetlerinde bulunabilir. 12. Şehir ve bölge planlama faaliyetleri (nazım imar olanı, vaziyet planı vb. dahil) bulunabilir.
 


Geri Dön