29 / 04 / 2024

Sardunya Evleri'nde 330 bin TL'ye! Hemen teslim!

Sardunya Evleri'nde 330 bin TL'ye! Hemen teslim!

Çekmeköy'de yapımı tamamlanan Sardunya Evleri'nde fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor



Ekşioğlu Beşyıldız Grubu'nun Çekmeköy'de 14 bin 740 metrekare alana inşa ettiği Sardunya Evleri'nin inşaatı 2006 yılında başlamıştı. Projenin yapımı 2008 yılı sonunda tamamlandı ve konutlar sahiplerine teslim edildi. 96 konutluk  projede şu ana kadar toplam 67 konut satıldı.

Sardunya Evleri'nde 175 metrekarelik ve 181 metrekarelik 3+1 konutlar bulunuyor. Fiyatları 330 bin TL'den başlıyor, 400 bin TL'ye kadar yükseliyor. En az yüzde 20 oranında peşinatla konut kredisi kullanmanın mümkün olduğu projede metrekare ortalama satış fiyatı 2 bin 200 TL olarak belirlendi. Projede yüzde 100 tamamlandığı için tüm bankalardan kredi kullanmak mümkün.

Hamidiye Mahallesi, Ulubatlı Hasan Caddesi'nde bulunan site Üsküdar'a 15 kilometre, Carrefour'a 6, Mecidiyeköy'e 18 kilometre, Beşyıldız Alışveriş Merkezi'ne 450 metre mesafede inşa edildi.

12 bin metrekarelik bölümün yeşil alanlara ayrıldığı Sardunya Evleri'nde yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortu, çocuk oyun parkları, yürüyüş parkuru ve her daireye 2 otopark alanı bulunuyor. Hiçbiri birbirinin manzarasını kapatmayan, ışığını kesmeyen 6 bloktan oluşan projede ara katlar da dahil olmak üzere özellikle ana yaşam mekanlarında kullanılan büyük cam yüzeyler, içeride dairelere ferah, aydınlık ve avlu manzarasını bütünüyle içine alan bir iç mekan sunarak dışarıda modern bir bina görüntüsü oluşturuyor. 

Yetişkin havuzu ve hemen yanında yer alan çocuk havuzu ile beraber tüm Sardunya Sakinleri'ne yetecek genişlikte. Araç giremeyen iç bahçede bisiklet yolu ve yürüyüş yolu her yaştan site sakini için keyifli ve kolay bir egzersiz olanağı sunuyor. Bahçede yer alan oturma alanları egzersiz sırasında yorulanlar için kısa bir mola sunarken, açık havanın tadını çıkarmak ve temiz hava almak için çıkanların uğrak yeri oluyor. Çocuk oyun alanları, onların bitmez tükenmez enerjilerini diledikleri gibi koşup oynayarak kullanabilecekleri geniş ve güvenli alanlar sunuyor. Basketbol sahası ve tenis kortu ise sporsever Sardunya Sakinleri'nin sık sık buluşacağı bir başka nokta.

0216 642 00 01

www.besyildizeksioglu.com

[email protected]

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön