29 / 04 / 2024

Sarissa İstanbul, 5 blok ve 406 konuttan oluşuyor!

Sarissa İstanbul, 5 blok ve 406 konuttan oluşuyor!

AKS Gayrimenkul Geliştirme A.Ş’nin Ümraniye Şerifali’de inşa ettiği, 14 bin m2 üzerinde biri rezidans, toplam 5 blok ve 406 konuttan oluşan projesi Sarissa İstanbul, ödüllü mimar Han Tümertekin tarafından tasarlan



AKS Gayrimenkul Geliştirme A.Ş’nin Ümraniye Şerifali’de inşa ettiği, 14 bin m2 üzerinde biri rezidans, toplam 5 blok ve 406 konuttan oluşan projesi Sarissa İstanbul, ödüllü mimar Han Tümertekin tarafından tasarlanan akıllı ev konseptiyle ev sahiplerine kullanım kolaylığı sağlayacak. Projede güvenlik ve tüm diğer ihtiyaçların daire içinden tek tuşla yönetilebildiğini söyleyen şirketin Pazarlama Koordinatörü Işıl Vazioğlu, “Sinemadan jakuziye kadar geniş bir skalada adeta 7 yıldızlı otel konforu sağlamayı hedefliyoruz. Projede e-profil, e-sarissa club, e-tv, e-duyuru/ilan, e-sipariş ile online iletişim ve hizmet ağı, fiber optik veri altyapısı, sprinkler söndürme sistemi, yangın sensörü, merkezi yerden ısıtma gibi sistemler yer alıyor” dedi. Vazioğlu “Sarissa Wellness Club; çocuk oyun ve eğlence alanı, kreş, cep sineması, bilardo ve oyun salonu, kafe, bar, bay-bayan kuaförü bulunan projede ayrıca açık ve kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, bilardo ve oyun salonu, mini golf sahası, çok yönlü spor sahaları, cafe-bar, açık ve kapalı otopark, mini futbol sahası, uzaktan kumandalı otopark giriş çıkışları yer alıyor” diye konuştu.

Ümraniye’de ‘akıllı ev’ altyapısıyla tasarlanan ‘Sarissa İstanbul’, bu yıla özel fiyatlar ve özel vadelendirme koşullarıyla satılıyor. Biri rezidans, toplam 5 blok ve 406 konuttan oluşan Sarissa İstanbul’da müşterilere 1+1 stüdyo dairelerden 4+1 dubleks daire alternatiflere kadar geniş bir seçim yelpazesi sunuluyor.
Vatan

www.sarissa.com.tr

www.aks-yapi.com

[email protected]

0216 415 12 10


Geri Dön