30 / 04 / 2024

Sarissa İstanbul ne zaman teslim?

Sarissa İstanbul ne zaman teslim?

Firma: AKS Yapı

Proje: Sarissa İstanbul

Sarissa İstanbul ne zaman teslim? sorusuna yanıtı haberimizde bulabilirsiniz. Ümraniye Sarissa Evleri AKS Yapı tarafından inşa edildi...




Sarissa İstanbul Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor.  Sarissa İstanbul  Evleri  AKS Yapı  imzasıyla İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye'de yükseliyor.


Sarissa İstanbul ne zaman teslim sorusun yanıtını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Sarissa İstanbul Evleri Ümraniye'de Turcan Caddesi üzerinde yer alıyor.


417 adet dairenin yer aldığı Sarissa İstanbul Evleri Ümraniye'de 5 blok olarak inşa ediliyor.  0216 415 12 10 telefon numarasını arayarak Sarissa İstanbul Evleri satış ofisi ile görüşebilirsiniz.


Sarissa İstanbul ne zaman teslim?


Sarissa İstanbul ne zaman teslim sorusuna hemen teslim cevabı veriliyor. Sarissa İstanbul Evleri daire teslimleri 2012 yılı sonunda Aralık ayında başladı. Sarissa İstanbul Ümraniye'de ikinci el satışlar sürüyor.


AKS Sarissa İstanbul Evleri'nde konutlar 49 metrekareden başlayarak, 259 metrekareye kadar tasarlandı. Yüzme havuzu, spor alanları, otopark gibi imkanların bulunduğu Sarissa İstanbul Evleri 14 bin metrekare alanda inşa edildi.


AKS Yapı Sarissa nerede?

AKS Yapı Sarissa adres bilgileri : Turcan Cad. Münevver Sokak No.5 Ümraniye / İstanbul


AKS Yapı Sarissa iletişim bilgileri

Telefon: 0216 415 12 10

Web Adresi: www.sarissa.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön