Kent Haberleri

Sarıyer Büyükdere'deki Boğaz manzaralı yol yalısı 625 milyon TL'ye satılıyor! 

Sarıyer Büyükdere’de yer alan, 4 katlı, 11 odalı ve 2 salonlu yol yalısı 25 milyon TL'ye satışa çıktı. İşte ayrıntılar... 

Son zamanlarda İstanbul'da yalı satışları peş peşe gündeme geliyor. Sarıyer'deki konut fiyatları dudak uçuklatırken; yalılar ve yol yalılarının fiyatları da resmen kontrolden çıktı. Sarıyer Gazetesi'nden Bekir Batu'nun aktardığına göre; Sarıyer Büyükdere’de Piyasa Caddesi üzerinde yer alan bir yalı daha satışa sunuldu. 

Sadberk Hanım Müzesi ile Surp Boğos Kilisesi arasında yer alan yalının satış bedeli 625 milyon Türk Lirası olarak belirlendi. 

BOĞAZ MANZARALI VE AÇIK YÜZME YAVUZLU DEV YALI

Sarıyer Büyükdere’deki boğaz manzaralı yalı, 550 metrekare büyüklüğe sahip arazi üzerinde bulunuyor. Söz konusu yalının  brüt 1.200 metrekare, net 900 metrekare kullanım alanı bulunuyor. 

Sadberk Hanım Müzesi ile Surp Boğos Kilisesi arasında, Piyasa Caddesi üzerinde bulunan yol yalısının, 4 katlı olduğu belirtildi. 11 oda ve 2 salonu bulunan yalı da 5 banyo ve bir açık yüzme havuzu yer alıyor. 

İSTANBUL'DA 2 YALI DAHA SATIŞTA

Geçtiğimiz günlerde yine Bakir Batu, İstanbul'daki iki yalı satışını peş peşe açıklamıştı. Önce, Yalı Çapkınıʼnın çekildiği Sakıp Sabancı Yalısı'nın satılacağı gündeme gelmişti. 1.985 metrekare brüt, 1.670 metrekare net alanı olan yalının, 3 katlı ve 14 odalı olduğu belirtildi. Söz konusu yalının satış fiyatı 1 milyar 250 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. Beylerbeyi'ndeki bu yalıda yaklaşık 25 kişinin yemek yiyebildiği bir yemek odası, giyinme odaları ve kahvaltı salonu gibi alanlar yer alıyor. Çatı katına da sahip olan yalı, peyzaj düzenlemesi ile dikkatleri çekiyor. 

Hemen ardından da Boğazın incisi Yeniköy Köybaşı Caddesi’nde yer alan ve 1.500 metrekarelik arazi üzerinde bulunan 14 odalı yalının satışa sunulduğu açıklandı. 4 odası ve 2 salonu olan yalıda 4 banyo bulunuyor. 

Boğaz manzarasıyla dikkatleri çeken yalının 44 yaşında olduğu ve yalının sahibinin henüz burada yaşadığı da ileri sürüldü. Söz konusu yalının satış bedeli 2 milyar 150 milyon lira olarak açıklandı. 

Günübirlik kiraya verilen turizm amaçlı izinli konut sayısı 29 bin 637 oldu!

A101'in 26 Eylül 2024 yepyeni Aldın Aldın kataloğu yayımlandı! A101’e yine uygun fiyatlı tiny house geliyor!

Yeni Renault Captur lansmana özel 1 milyon 595 bin TL’den başlayan fiyatıyla satışta!

Konut yatırımında kaybetmek de var. Tapuda kilitlenip kalmayın!