27 / 09 / 2024

Yeni Renault Captur lansmana özel 1 milyon 595 bin TL’den başlayan fiyatıyla satışta!

Yeni Renault Captur lansmana özel 1 milyon 595 bin TL’den başlayan fiyatıyla satışta!

Yeni Renault Captur’un Türkiye lansmanı, Bodrum’da yapıldı. Yeni Renault Captur, lansmana özel 1 milyon 595 bin TL’den başlayan fiyatıyla satışa çıktı. İşte Yeni Renault Captur'un özellikleri..




Yeni Renault Captur, yenilenen dış görünümü, dikkat çekici tasarımı ve donanımı ile B segmentinde üst düzey bir SUV dünyası sunuyor. Yeni Renault Captur, 1 milyon 595 bin TL’den başlayan fiyatıyla satışa sunuluyor.

Yeni Renault Captur, MAİS A.Ş. tarafından Bodrum’da gerçekleştirilen basın lansmanı ile Türkiye pazarına giriş yaptı. Yaklaşık 10 yıl önce ilk kez yollara çıkan ve 90 ülkede iki milyondan fazla satan Renault Captur, SUV sınıfının en önemli temsilcileri arasında yer alıyor. 

 Yeni Renault Captur lansmana özel 1 milyon 595 bin TL’den başlayan fiyatıyla satışta!

YENİ RENAULT  CAPTUR ÖZELLİKLERİ NELER?

Yeni Renault Captur; yeni renk seçeneği Kaya Gri, Esprit Alpine donanım seviyesi ve premium tarzıyla daha atletik bir görünüm ortaya koyuyor.

Hem aerodinamiği iyileştiren hem de motor ve frenlerin soğumasını sağlayan hava girişleri, modele estetik bir görünüm kazandırıyor.

Versiyona göre sunulan üç farklı tavan ve yan ayna rengi seçeneğiyle Yeni Renault Captur’un dış görünümü daha da dikkat çekici hale geliyor.

Yeni Renault Captur’un iç mekânı, uygulanan geliştirmeler ve yeni tasarım detayları ile daha keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor.  

OpenR Link bilgi-eğlence sistemi ve versiyona bağlı 10,25 inç yeni gösterge ekranı daha pratik bir sürüş olanağı tanırken; yeni döşemeler ve detaylar ise görenleri kendine büyülemeyi başarıyor.  

Yeni Esprit Alpine donanım seviyesi ise çok sayıda sportif tasarım ayrıntısıyla kullanıcıları özel bir sürüş deneyimi sunuyor.

Yeni Renault Captur, B segmentinde öncü olarak Android Automotive 12 sistemi ile günümüzün en gelişmiş araç içi teknolojisini barındırıyor. 10,4" multimedya ekranı, entegre Google bağlantılı hizmetler özelliğine erişim imkanı sağlıyor.

 Yeni Renault Captur lansmana özel 1 milyon 595 bin TL’den başlayan fiyatıyla satışta!

Yeni Renault Captur’da MULTI-SENSE ayarlarına merkezi dokunmatik ekran veya direksiyon üzerindeki düğme üzerinden erişim sağlanabiliyor. 

Dijital gösterge paneli için dört görünüm, beş widget, hız göstergesi ekranı için 8 renk ve kapı panellerindeki LED ambiyans aydınlatması için 48 renk arasından seçim yapılabiliyor.

Kabin, toplam 24,7 litre saklama alanına sahip. Kızaklı arka koltuk özelliğinin sağladığı 221 mm’lik arka koltuk diz mesafesi rahat bir yolculuk sağlıyor.

Mild hibrit motora sahip versiyonlarda arka koltuk sırası tamamen ileri itildiğinde, sınıfının en iyi değerine ulaşan ve 616 litreye varan (536 dm3 VDA) bagaj hacmine sahip. 

YENİ RENAULT  CAPTUR  LANSMANA ÖZEL 1 MİLYON 595 BİN LİRADAN SATIŞTA!

Yeni Renault Captur, 1 milyon 595 bin  TL’den başlayan fiyatıyla ve geliştirilmiş yepyeni versiyonuyla Renault yetkili satıcılarda yerini aldı. 

Renault’ta birçok modelde "Nisan" fiyatları belli oldu!

Renault'dan Nisan 2024'e özel kampanya! Megane, Taliant, Captur ve Clio'da büyük fırsat! Araba alacaklar hemen bakın!

Geri Dön