28 / 04 / 2024

Sarıyer Maritza Loft ne zaman teslim?

Sarıyer Maritza Loft ne zaman teslim?

Firma: Maritza İnşaat

Proje: Maritza Loft

Sarıyer Maritza Loft ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. 2 etap olarak tasarlanan Sarıyer Maritza Loft Evleri projesinde 330 adet daire yer alacak...




Maritza Loft Evleri projesi  Maritza İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor.  Maritza Loft  Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Sarıyer ilçesinde inşa edilecek. Sarıyer Maritza Loft ne zaman teslim sorusundan önce proje hakkında bilgi verelim.


Maritza Loft Evleri Sarıyer projesi 330 adet daireden meydana geliyor. Maritza Loft Evleri Sarıyer projesi 2 etap olarak tasarlandı. Maritza Loft Evleri Sarıyer projesinde satışlar henüz başlamadığı için fiyatlar belirlenmedi.



Sarıyer Maritza Loft ne zaman teslim?


Sarıyer Maritza Loft ne zaman teslim sorusuna inşaat çalışmaları başladıktan 1,5 sene sonra cevabı veriliyor. Maritza Loft Evleri Sarıyer projesinde konut satışlarının yeni yılda başlaması planlanıyor.


Maritza Loft Sarıyer satış ofisi ile 0216 322 51 51 telefon numarasını arayarak görüşebilirsiniz. Maritza Loft Evleri Sarıyer projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. 



Sarıyer Maritza Loft iletişim bilgisi

Telefon: 0216 322 51 51

Web Adresi: www.maritzainsaat.com


projeye sor



Geri Dön