01 / 05 / 2024

Sarıyer Studio Life ne zaman teslim?

Sarıyer Studio Life ne zaman teslim?

Firma: Çiftçiler Gayrimenkul ve Noya İnşaat

Proje: Studio Life Sarıyer

Sarıyer Studio Life ne zaman teslim sorusunun yanıtı olarak 2014 senesinin Mart ayı olarak belirlendi. Studio Life kapsamında inşaat çalışmalarına 2012 senesinin Kasım ayında başlandı...



Studio Life projesi, Sarıyer'de İstanbul'un Avrupa Yakası içinde yükseliyor. Sarıyer Studio Life ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 


Sarıyer Studio Life projesi, Çiftçiler Gayrimenkul ve de Noya İnşaat'ın birlikte hayata geçirdiği projelerden. Sarıyer Studio Life kapsamında çalışmalar Kasım 2012'de başlamıştı. 


Sarıyer Studio Life kapsamında 2 blok ve de 64 konut yer alıyor. 


Sarıyer Studio Life ne zaman teslim?


Sarıyer Studio Life ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. 


Sarıyer Studio Life satılık daireleri 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. Sarıyer Studio Life kapsamında dairelerin alanları 50 metrekareden başlıyor ve 150 metrekareye kadar yükseliyor. 


Sarıyer Studio Life satış fiyatları 130 bin dolardan başlıyor. Sarıyer Studio Life kapsamında toplam arsa alanı 2 bin metrekare olarak belirlendi. 


Sarıyer Studio Life ne zaman teslim?


Sarıyer Studio Life ne zaman teslim?

Sarıyer Studio Life ne zaman teslim sorusunun yanıtı olarak 2014 senesinin Mart ayı belirlendi. Sarıyer Studio Life kapsamında toplam inşaat alanı 7 bin metrekare olarak belirlendi. 


Sarıyer Studio Life iletişim bilgileri 

Tel: 0216 411 80 50 

Web: http://studiolifesariyer.com/


projeye sor



Geri Dön