29 / 04 / 2024

Sarıyer Panorama Koç Life projesi! 282 bin liradan başlıyor!

Sarıyer Panorama Koç Life projesi! 282 bin liradan başlıyor!

Firma: Kılıçoğlu İnşaat

Proje: Sarıyer Panorama Life

Sarıyer Panorama Koç Life projesi 282 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Sarıyer Zekeriyaköy'de yükselen Panorama Life Evleri projesinde daireler 1 yıl sonra sahiplerine teslim ediliyor...




Kılıçoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor olan Panorama Life projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Sarıyer bölgesinde hayata geçiriliyor. Sarıyer Panorama Koç Life projesi 304 adet konut ve 24 dükkandan oluşuyor.


Sarıyer Panorama Koç Life projesinde konutların teslimleri 1 yıl sonra yapılıyor. Sarıyer Panorama Koç Life projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks konut alternatifleri sunuluyor.


Sarıyer Panorama Koç Life projesinde daire fiyatları 282 bin liradan başlayarak yükseliyor. Sarıyer Panorama Koç Life projesinde ödemeler banka kredisi kullanılarak taksitli olarak yapılıyor.


Sarıyer Panorama Koç Life projesinin tanıtım ofisi ile 0212 342 34 71 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Sarıyer Panorama Koç Life projesi içerisinde yürüyüş yolları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness, sauna gibi sosyal imkanlar mevcut.



Sarıyer Panorama Koç Life projesi nerede?

Zekeriyaköy, Kasapçayır mevkii Koç Üniversitesi Batı Yurdu Yanı Türkmen Sok. Sarıyer - İstanbul



Panorama Life Zekeriyaköy iletişim

Telefon: 0212 342 34 71 

Web adresi: www.kilicoglugroup.com.tr


projeye sor



Geri Dön