30 / 04 / 2024

Sarıyer Panorama Koç Life teslim tarihi! 282 bin liraya!

Sarıyer Panorama Koç Life teslim tarihi! 282 bin liraya!

Firma: Kılıçoğlu İnşaat

Proje: Sarıyer Panorama Life

Sarıyer Panorama Koç Life teslim tarihi 12 ay sonra olarak belirtiliyor. Sarıyer Zekeriyaköy'de inşa ediliyor olan Panorama Koç Life Evleri'nde fiyatlar 282 bin liradan başlıyor...




İstanbul'un Avrupa yakasında Sarıyer'e bağlı Zekeriyaköy bölgesinde yükselen Panorama Koç Life projesi Kılıçoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Sarıyer Panorama Koç Life teslim tarihi bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Panorama Koç Life Zekeriyaköy projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks daire tiplerine yer veriliyor. Panorama Koç Life Zekeriyaköy projesinde banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor.


Zekeriyaköy Panorama Koç Life projesi 304 adet daire ve 24 adet ticari birimden meydana geliyor. Panorama Koç Life Zekeriyaköy projesinde konutların fiyatları 282 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor.



Sarıyer Panorama Koç Life teslim tarihi!


Sarıyer Panorama Koç Life teslim tarihi 12 ay sonra olarak belirtiliyor. Zekeriyaköy Panorama Koç Life projesinin satış ofisi ile 0212 342 34 71 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz.


Panorama Koç Life Evleri Zekeriyaköy projesinde kapalı otopark, sauna, fitness merkezi, buhar odası, çocuk oyun alanları, spor alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, yüzme havuzu gibi sosyal donatılar bulunuyor.



Zekeriyaköy Panorama Koç Life nerede?

Zekeriyaköy, Kasapçayır mevkii Koç Üniversitesi Batı Yurdu Yanı Türkmen Sok. Sarıyer - İstanbul



Panorama Koç Life Zekeriyaköy iletişim

Telefon: 0212 342 34 71 

Web adresi: www.kilicoglugroup.com.tr


projeye sor



Geri Dön