30 / 04 / 2024

Sarıyer Park Evleri'nde 650 bin dolara bahçe dubleksi!

Sarıyer Park Evleri'nde 650 bin dolara bahçe dubleksi!

Sarıyer Park Evleri'nde 26 dubleksten geriye kalan 5'i 2009 fiyatlarıyla satılıyor



İstanbul'da yazın keyfinin en güzel çıkarıldığı mekanlardan biridir şüphesiz Boğaz… Havası bir başka, manzarası bir başka, keyfi bir başkadır. Boğaz tutkunları için biçilmiş kaftan olan Sarıyer Park'ta 21 ev sahibi yeni evlerini teslim alıyor. Geriye ise sadece beş ev kaldı… Kalan evlerden birine 2009 fiyatlarıyla sahip olmak ve yaza Boğaz keyfiyle merhaba demek istiyorsanız acele edin. 

İstanbul'un yoğun ve stresli yaşamından uzaklaşıp rahat bir nefes almak isteyenler Sarıyer Park'ta aradığı huzuru buluyor. Evinizin bahçesinde Boğaz manzarası eşliğinde keyifli bir yaşamı arzuluyorsanız, Sarıyer Park ihtiyacınıza eksiksiz cevap veriyor. Yeşilin ve mavinin binbir tonunu gözlerinizin önüne seriyor! Sadece muhteşem manzarası ve inşaat kalitesiyle değil merkezi konumu ile de öne çıkan proje, sahile bir dakika, merkeze, alışveriş merkezi ve çarşıya sadece birkaç dakikalık mesafede bulunuyor. Sarıyer Park'tan, Maslak ve İstinye'ye 10 dakika, Levent'e 15 ve Mecidiyeköy'e 20 dakikada ulaşmak mümkün. Ayrıca Sarıyer Park'a sadece 700 metre mesafede bulunan Çayırbaşı tüneli sayesinde Sarıyer artık şehir merkezine iyice yakınlaşıyor. Hacıosman'da yapılan metro durağı ile toplu taşıma avantajı daha da gelişiyor. Böylece Sarıyer Park Evleri, şehrin merkezinden ayrılmadan deniz ve orman manzaralı huzur dolu bir hayat sunuyor. 

Sarıyer Park, 13 bahçe ve 13 çatı dubleksi olmak üzere toplam 26 üniteden oluşuyor. 21'i satılan evlerden geriye ise sadece beş dubleks kaldı. Çatı dubleksleri 240 metrekare, bahçe dubleksleri ise 200 metrekare büyüklüğünde… Beş evin de muhteşem ve eşine az rastlanır bir deniz manzarası bulunuyor. Bahçe dubleksleri 650 bin dolar, çatı dubleksleri ise 775 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Hemen tapusu ve anahtar teslimi yapılıyor. Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, Fortis'in projeye özel konut kredisi ile 120 aya kadar vadelendirme yaptığını, ayrıca her bankadan da konut kredisi kullanılabileceğini belirtti. Propa İnşaat, banka kredisini tercih etmeyen müşterilerine yüzde 50 peşinatla 12 ay vade farksız taksitlendirme de yapıyor. 

Butik tarzı  ve muhteşem boğaz manzarasıyla eşine az rastlanır projelerden biri olan Sarıyer Park'taki son 5 evin 2009 fiyatlarıyla satılacağını açıklayan Özçiçek, 3.köprü hattının da açıklanmasıyla yatırım değeri daha da yükselen bir semt olan Sarıyer'in, tertemiz havası ve doğası ile yaşamak için çok huzurlu ve keyifli bir yer olduğunu vurguladı.

Depreme karşı emniyetli ve sağlam zemin yapısı üzerine ultra lüks malzemelerle inşa edilen Sarıyer Park'ta, geniş, ferah, doğal ışık ve güneş alan iç mekanlar tercih edildi, geniş camlar ve yerden tavana kadar camlı kapılar kullanıldı. Geniş ve aydınlık mutfak alanıyla özellikle ev hanımlarınca tercih edilen konutlar, mutfakta ankastre beyaz eşyalarla teslim ediliyor. Tüm yatak odalarının kendi banyoları bulunan projede, konutların hepsinin güney cepheli olması ve üç cepheden de manzarayı görmesi ev sahiplerine önemli bir konfor sunuyor. Proje, en ince detayına kadar en lüks malzemelerle inşa edildi. 

Projenin sosyal imkânları arasında; site sakinlerine özel açık yüzme havuzu, site güvenliği, fitness ve spor alanları, pool cafe alanı ve çocuk oyun alanları yer alıyor. Peyzajlı yeşil alanları, özel otopark alanları ve akıllı bina otomasyon alt yapısı bulunan 7/24 güvenlikli bu butik sitede, profesyonel yönetimle “residence” hizmeti sağlanarak ev sahiplerinin her türlü günlük ihtiyacına cevap verilebilecek. 

Sarıyer Park Evleri'ne ve Propa İnşaat'a 0212 347 02 89 numaralı telefondan ya da  www.sariyerpark.com sitesinden ulaşmak mümkün.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

2009 fiyatlarıyla son 5 dubleks

İstanbul'un kuzey coğrafyasında yer alan Sarıyer Park, 26 konutluk butik bir proje. Bu özelliğinin yanı sıra Boğaz manzarasıyla da oldukça dikkat çeken projede 26 konuttan 21'i sahiplerine teslim edilirken, geriye kalan son beş konut için özel bir kampanya geliştirdi. Geliştirilen yeni kampanyaya göre, beş dubleks konuta da 2009 fiyatlarıyla sahip olunabilecek.

120 ay vade olanağı var
13 bahçe ve 13 çatı dubleksi olmak üzere toplam 26 üniteden oluşan Sarıyer Park için geliştirilen son kampanya hakkında konuşan Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, “Son beş konut için geliştirdiğimiz bu proje fırsat” diye konuştu. Öte yandan hemen tapu ve anahtar teslimi yapıldığını da belirten Özçiçek, Fortis Bank'ın projeye 120 ay özel konut kredisi yaptığını, ancak dileyenin her bankadan da konut kredisi kullanılabileceğini belirtti. Özçiçek, kendilerinin de yüzde 50 peşinatla 12 ay vade farksız taksitlendirme yaptıklarını kaydetti.

775 BİN DOLARLIK DUBLEKSLER
İki ayrı dubleks olarak projelendirilen Sarıyer Park'ta 240 metrekarelik çatı dubleksleri için belirlenen fiyat 775 bin dolar olurken, 200 metrekarelik bahçe dublekslerinin fiyatları ise 650 bin dolar olarak açıklandı.
Özçiçek, konutlar kadar sosyal imkanlar açısından da oldukça zengin bir yelpaze yarattıklarını vurgularken, Sarıyer Park'taki tüm konutlar için rezidans hizmeti vereceklerini söyledi. 
Tebernüş Kireçci


Geri Dön