07 / 05 / 2024

Sarıyer Park'ta 4 bin dolar taksitle! Hemen tapu!

Sarıyer Park'ta 4 bin dolar taksitle! Hemen tapu!

Boğaz'ın incisi Sarıyer'de inşa edilen Sarıyer Park'ta fiyatlar 595 bin dolardan, aylık taksitler ise 4 bin dolardan başlıyor



Propa Proje İnşaat tarafından gerçekleştirilen Sarıyer Park, 7 bin metrekare alanda 8 blokta 26 konuttan oluşuyor. 2008 yılında inşaatına başlanan projede tapular hemen teslim ediliyor. Konutlar ise Ekim 2009'da oturuma hazır hale gelecek. Projede kalan 11 dubleks dairenin satışı devam ediyor. Sarıyer Park'ta alanları 180 metrekare ile 250 metrekare arasında değişen 3+1 dairelerin fiyatları 595 bin dolardan başlıyor, 775 bin dolara kadar çıkıyor. Fortisbank'la yapılan anlaşma kapsamında yüzde 25 peşinatla 120 aya kadar, yüzde 0,50'den başlayan faiz oranlarıyla konut kredisi kullanılabilen projede 4 bin dolardan başlayan aylık ödeme kolaylıkları sunuluyor. Ayrıca 250 metrekarelik 3+1 daireler istendiği takdirde 4+1 olarak da tasarlanabiliyor.
Ulaşım kolaylığı sayesinde hem şehrin içinde hem de dışında bir hayatın kapılarını aralayan Sarıyer Park'ta konut sahiplerine, projenin iç mimar ve dekoratörleriyle birlikte evlerin tasarımına, yapım aşamasında dâhil olma fırsatı sunuluyor. Kapalı site olarak tasarlanan proje kapsamında; açık yüzme havuzu, özel otopark alanları, sosyal tesisler, çocuk oyun alanları, güvenlik birimleri ve peyzajı yapılmış yeşil alanlar bulunuyor. En son teknolojik ürünlerle su ve ısı yalıtımının gerçekleştirildiği site genelinde, güvenlik uyarı sistemleri ve kameralar yer alıyor. Evlerin içinde görüntülü interkom bulunuyor ve güvenlik kapısına direkt bağlantı sağlanıyor. Profesyonel yönetimle bir "residence" hizmeti sağlanacak olan Sarıyer Park'ta, ev sahiplerinin her türlü günlük ihtiyacına cevap verilebilecek. Sitede yer alacak teknik servis ise ihtiyaç anında tamirat veya bakım hizmetini hızlı bir şekilde sunabilecek.
 
0212 242 15 30
www.sariyerpark.com
 www.propa.com.tr

 


Geri Dön