02 / 05 / 2024

Sarıyer Park'ta 650 bin dolara! Son 3 dubleks!

Sarıyer Park'ta 650 bin dolara! Son 3 dubleks!

Propa İnşaat'ın Sarıyer'de inşa ettiği Boğaz manzaralı butik projesi Sarıyer Park Evleri'nde, 26 dubleksten geriye sadece 3 ev kaldı



Propa İnşaat'ın Sarıyer'de inşa ettiği Boğaz manzaralı butik projesi Sarıyer Park Evleri'nde, 26 dubleksten geriye sadece 3 ev kaldı. Evde, bahçede, havuzda her an muhteşem Boğaz ve doğa manzarasını karşınıza almak istiyorsanız acele etmeniz gerekiyor. Kısa bir süre için 2009 fiyatlarıyla satışta olan son 3 dublekste kişiye özel ödeme planı da oluşturuluyor. Fortis'in projeye özel konut kredisi ile 120 aya kadar vadelendirme yapılıyor. Propa İnşaat, banka kredisini tercih etmeyen müşterilerine ise yüzde 50 peşinatla 12 ay vade farksız taksitlendirme yapıyor. Üstelik beklemek yok! Tamamı bitmiş olan dubleksler tapusuyla birlikte hemen teslim ediliyor.
 
Sarıyer Park, 13 bahçe ve 13 çatı dubleksi olmak üzere toplam 26 üniteden oluşuyor. Çatı dubleksleri 240 metrekare, bahçe dubleksleri ise 200 metrekare büyüklüğünde... Geriye kalan 3 evden bahçe dubleksleri 650 bin dolar, çatı dubleksleri ise 775 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, butik tarzı ve muhteşem Boğaz manzarasıyla eşine az rastlanır projelerden biri olan Sarıyer Park'taki son 3 evin kısa bir süre için 2009 fiyatlarıyla satılacağını açıkladı. 
 
Sadece muhteşem manzarası ve inşaat kalitesiyle değil merkezi konumu ile de öne çıkan Sarıyer Park, sahile bir dakika, merkeze, alışveriş merkezi ve çarşıya sadece birkaç dakikalık mesafede bulunuyor. Sarıyer Park'tan, Maslak ve İstinye'ye 10 dakika, Levent'e 15 ve Mecidiyeköy'e 20 dakikada ulaşmak mümkün. Ayrıca Sarıyer Park'a sadece 700 metre mesafede bulunan Çayırbaşı tüneli sayesinde Sarıyer artık şehir merkezine iyice yakınlaşıyor. Hacıosman'da yapılan metro durağı ile toplu taşıma avantajı daha da gelişiyor. Ayrıca 3. köprü hattının açıklanmasıyla birlikte Sarıyer, yatırım değeri hızla yükselen bir semt oldu.
 
Depreme karşı emniyetli ve sağlam zemin yapısı üzerine en ince detayına kadar ultra lüks malzemelerle inşa edilen Sarıyer Park'ta, geniş, ferah, doğal ışık ve güneş alan iç mekânlar tercih edildi. Geniş camlar ve yerden tavana kadar camlı kapılar kullanıldı. Aydınlık ve geniş mutfak alanıyla özellikle ev hanımlarınca tercih edilen konutlar, ankastre beyaz eşyalarla teslim ediliyor. Projede, konutların hepsinin güney cepheli olması ve üç cepheden de manzarayı görmesi ev sahiplerine önemli bir konfor sunuyor.
 
Projenin sosyal imkânları arasında; site sakinlerine özel açık yüzme havuzu, site güvenliği, fitness ve spor alanları, pool cafe alanı ve çocuk oyun alanları yer alıyor. Peyzajlı yeşil alanları, özel otopark alanları ve akıllı bina otomasyon alt yapısı bulunan 7/24 güvenlikli bu butik sitede, profesyonel yönetimle "residence" hizmeti sağlanarak ev sahiplerinin her türlü günlük ihtiyacına cevap verilebilecek. 
 
www.sariyerpark.com

0212 347 02 89  


Geri Dön