03 / 05 / 2024

Sarıyer Studio Life projesi!

Sarıyer Studio Life projesi!

Firma: Çiftçiler Gayrimenkul ve Noya İnşaat

Proje: Studio Life Sarıyer

Sarıyer Studio Life projesi 130 bin dolardan başlayarak değişiyor. 64 konutun bulunduğu Sarıyer Studio Life projesi Çiftçiler Gayrimenkul ile Noya İnşaat tarafından inşa ediliyor...




Studio Life Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Sarıyer bölgesinde inşa ediliyor. Sarıyer Studio Life projesi 64 adet daireden meydana geliyor.  Çiftçiler Gayrimenkul ve Noya İnşaat  imzasını taşıyan Sarıyer Studio Life projesi 2 blok olarak inşa ediliyor.


Sarıyer Studio Life projesinin inşaat çalışmalarına 2012 Kasım ayı içerisinde başlandı. Sarıyer Studio Life projesinde bloklar 4+2 bodrum katı olarak yükseliyor. Sarıyer Studio Life projesi ödemeleri banka kredisi ile yapılıyor.


Sarıyer Studio Life projesinin tanıtım ofisi ile 0216 411 80 50 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Sarıyer Studio Life projesinde dairelerin satış fiyatları 130 bin dolardan başlangıç gösteriliyor.


Sarıyer Studio Life projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor. Sarıyer Studio Life projesinde dairelerin büyüklükleri 50 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


2 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor olan Sarıyer Studio Life projesi 7 bin metrekare inşaat alanına sahip. Sarıyer Studio Life projesinde dairelerin teslimleri 2014 yılının Mart ayında gerçekleştiriliyor.




Sarıyer Studio Life projesi iletişim

Tel: 0216 411 80 50 

Web: http://studiolifesariyer.com/


projeye sor



Geri Dön