22 / 07 / 2024

Sarper Onbeş Roma'da D.A.S. sergisine katılma hakkı kazandı!

Sarper Onbeş Roma'da D.A.S. sergisine katılma hakkı kazandı!

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı 4. sınıf öğrencisi Sarper Onbeş Designer After School sergisine 21 genç tasarımcı ile katılma hakkını kazandı




İzmir Ekonomi Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı 4. sınıf öğrencisi Sarper Onbeş, İtalya'nın başkenti Roma'da gerçekleştirilecek Designer After School (D.A.S.) sergisine, dünyanın dört bir yanından toplam 21 genç tasarımcı ile katılma hakkını kazandı. İstanbul Mobilya Fuarı'nın ardından okul grubuyla geçen Nisan'da Milano'da 1 buçuk milyon katılımcı ile gerçekleşen mobilya fuarına katılan genç tasarımcı Sarper Onbeş, Roma'da yapılacak D.A.S. sergisinden davet aldı. Sergiye biri aydınlatma diğeri ise mobilya ürünü olan iki tasarımını gönderen Onbeş, 300 kişiyi eleyerek sergiye katılmaya hak kazandı.

TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDİYOR
Sarper sergide Türkiye'yi temsil edecek tek öğrenci... 35 yaş altı genç tasarımcıların eserlerine yer verilecek serginin ardından en başarılı ürünlerin yer alacağı bir kitap basılacağını belirten Onbeş, tasarladığı aydınlatma ürünü ve sandalyenin de kitapta yer alacağını anlattı. Milano'da "göçebelik" konseptli ürünleri ile büyük ilgi gördüklerini anlatan genç tasarımcı, aldığı davetten ötürü de çok mutlu.

Başarlı tasarımcı Sarper Onbeş, Roma'daki tasarım sergisine biri mobilya diğeri de aydınlatma alanında iki başarılı tasarımla katılıyor.

Sabah


Geri Dön