29 / 04 / 2024

Sarphan Finans Park daire fiyatları!

Sarphan Finans Park daire fiyatları!

Firma: Sarp Group

Proje: Sarphan Finanspark

Sarphan Finans Park daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Sarphan Finans Park daire fiyatları 820 bin liradan başlangıç gösteriliyor...




Sarphan Finans Park İstanbul Ataşehir'de Finans Merkezi bölgesinde 3 blok olarak yükseliyor.  Sarp Group  tarafından hayata geçirilen Sarphan Finans Park projesinde otel, rezidans ve ofis alanları bulunuyor.


1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin tasarlandığı Sarphan Finans Park projesinde 1+0 ve 1+1 dairelerin tamamı satıldı. Sarphan Finans Park daire fiyatları 820 bin liradan başlayarak değişiyor. Sarphan Finans Park'ta fitness merkezi, sauna, buhar banyosu, yüzme havuzu, otopark, toplantı salonları gibi olanaklar yer alıyor.


Rezidans bloğunun 54 katlı olarak inşa edileceği Sarphan Finans Park projesinde otel bloğu 20, ofis bloğu 13 katlı olarak yükseliyor. Sarphan Finans Park projesi Ataşehir'de 21 bin metrekare arsa alanında inşa ediliyor.


Sarphan Finans Park daire fiyatları!


Sarphan Finans Park daire fiyatları!


Sarphan Finans Park daire fiyatları!


Sarphan Finans Park daire fiyatları 2+1'ler için 820 bin lira ile 880 bin lira,

Sarphan Finans Park daire fiyatları 3+1'ler için 890 bin lira ile 1 milyon 430 bin lira arasında değişiklik gösteriyor.



Sarphan Finans Park teslim tarihi!


Sarphan Finans Park teslim tarihi 2014 yılı Ağustos ayı olarak belirlendi. Sarphan Finans Park Ataşehir'de ödemeler yüzde 25 peşinat ödemesinden sonra, banka kredili olarak yapılabiliyor.



Telefon: 444 47 33

Web adresi: www.sarphanfinanspark.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön