27 / 04 / 2024

Sarphan Finans Park Residence ödeme!

Sarphan Finans Park Residence ödeme!

Firma: Sarp Group

Proje: Sarphan Finans Park

Sarphan Finans Park Residence ödeme koşulları dahilinde 120 aya kadar banka kredisi ile taksit yapılıyor. Ataşehir Sarphan Finans Park Residence'ın bitiş tarihi Ağustos 2014 olarak belirlendi...




Sarphan Finans Park Residence projesi İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir bölgesinde inşa ediliyor. Sarphan Finans Park Residence projesi  Sarp Group  imzasını taşıyor.


Sarphan Finans Park Residence ödeme bilgilerinden önce Sarphan Finans Park Residence'dan bahsedelim. Sarphan Finans Park Residence projesi 21 bin metrekare arsa alanında yükseliyor.


Sarphan Finans Park Residence projesinde rezidans, ofis, otel, alışveriş alanları yer alıyor. Sarphan Finans Park Residence satılık 1 oda 1 salon ve stüdyo dairelerin tamamı satıldı. 


Sarphan Finans Park Residence projesinde ofis bloğu 13 katlı, rezidans bloğu 54 katlı, otel bloğu 20 katlı olarak inşa ediliyor. Sarphan Finans Park Residence teslim tarihi 2014 yılının Ağustos ayı olarak belirtiliyor.



Sarphan Finans Park Residence ödeme!


Sarphan Finans Park Residence ödeme planı kapsamında banka kredisi ile 120 ay taksitlendirme yapılıyor. Sarphan Finans Park Residence ev fiyatları 2+1'lerde 820 bin lira ile 880 bin lira arasında, 3+1'lerde 890 bin lira ile 1 milyon 430 bin lira arasında değişiyor.


Sarphan Finans Park Residence projesi içerisinde spor alanları, yüzme havuzu, spor alanları, buhar banyosu, sauna, fitness center, çocuk oyun alanları gibi alanlar yer alıyor.


Sarphan Finans Park Residence Ataşehir nerede?

Sarphan Finans Park Residence adres : 3317 Ada 5 Parsel Site Mah. Finans Merkezi Bölgesi 34770 Ümraniye/İSTANBUL


Sarphan Finans Park Residence iletişim

Telefon: 444 47 33

Web adresi: www.sarphanfinanspark.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön