28 / 04 / 2024

Sarphan Finans Park Rezidans satış ofisi!

Sarphan Finans Park Rezidans satış ofisi!

Firma: Sarp Group

Proje: Sarphan Finans Park

Sarp Group tarafından Ataşehir’de konumlandırılan Sarphan Finans Park Rezidans satış ofisi ve daha fazla ayrıntı için haberimizi inceleyebilirsiniz...





 İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Ataşehir’de yer alan Sarphan Finans Park projesi  Sarp Group  girişimi ile yükseliyor. 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daire alternatiflerinin sunulduğu Sarphan Finans Park Rezidans satış ofisi ulaşım ayrıntıları için haberimizin devamını okuyabilirsiniz. 


Arsa alanı 21 bin metrekareye yayılan Sarphan Finans Park 'ta rezidans bloğu 54 kat, otel bloğu 20 kat, ofis bloğu ise 13 kat olarak tasarlandı. Sarphan Finans Park Rezidans daire fiyatları şöyle: 


Sarphan Finans Park Rezidans daire fiyatları: 


 2+1 daireler 820 bin TL ile 880 bin TL arasında,

 3+1 daireler 890 bin TL ile 1 milyon 430 bin TL arasında değişiyor. Tutarının yüzde 25'i nakit olarak ödenerek daire alınabilen Sarphan Finans Park Rezidans ödeme bilgisine göre banka kredisi kullanılabiliyor. 


Sarphan Finans Park Rezidans teslim tarihi: 


Sarphan Finans Park Rezidans teslim tarihi 'ne göre konutların teslimatları 2014 yılının Ağustos ayında teslim edilecek. Sarphan Finans Park Rezidans satış ofisi için verilen iletişim bilgileri şöyle: 


Sarphan Finans Park Rezidans satış ofisi: 


Sarphan Finans Park Rezidans satış ofisi adresi: 3317 Ada 5 Parsel Site Mah. Finans Merkezi Bölgesi 34770 Ümraniye/İSTANBUL

Sarphan Finans Park Rezidans satış ofisi telefonu: 444 47 33


Sarphan Finans Park Rezidans satış ofisi kroki:


Sarphan Finans Park Rezidans satış ofisi!


Telefon: 444 47 33

Web adresi: www.sarphanfinanspark.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön