01 / 05 / 2024

Sarphan Finans Park teslim tarihi!

Sarphan Finans Park teslim tarihi!

Firma: Sarp Group

Proje: Sarphan Finanspark

Sarphan Finans Park teslim tarihi 2013 yılı Ağustos ayı olarak belirtiliyor. Ataşehir Sarphan Finans Park Rezidans satılık daire fiyatları 820 bin liradan başlayarak değişiyor...




İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de Finans Merkezi bölgesinde hayata geçirilen Sarphan Finans Park Rezidans projesi  Sarp Group  tarafından inşa ediliyor. Sarphan Finans Park Ataşehir'de 3 blok olarak yükseliyor.


Ataşehir Sarphan Finans Park projesinde konut, ofis, otel ve ticari alanlar bulunuyor. Sarphan Finans Park Rezidans Ataşehir daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Ataşehir Sarphan Finans Park satılık stüdyo ve 1+1 daire tipleri kalmadı. Sarphan Finans Park Rezidans Ataşehir projesinde konut bloğu 54 katlı olarak inşa ediliyor. 


Ofis bloğunun 13 katlı olarak inşa edildiği Sarphan Finans Park Rezidans Ataşehir projesinde otel bloğu ise 20 katlı olarak tasarlandı. Sarphan Finans Park Rezidans fiyatları 820 bin liradan başlıyor.


Sarphan Finans Park teslim tarihi!


Sarphan Finans Park teslim tarihi Ağustos 2014 yılı olarak açıklandı. Ataşehir Sarphan Finans Park Rezidans ödeme planı dahilinde 120 aya kadar banka kredisi kullanılıyor.


Sarphan Finans Park Rezidans daire fiyatları 2+1 daireler için 820 bin lira ile 880 bin lira arasında, 3+1 daireler için 890 bin lira ile 1 milyon 430 bin lira arasında değişiyor.


21 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Ataşehir Sarphan Finans Park Rezidans projesinde sauna, fitness merkezi, buhar banyosu, yüzme havuzu, cafe, toplantı salonu, spor alanları yer alıyor.


Sarphan Finans Park Rezidans satış ofisi!

Sarphan Finans Park Rezidans adres : 3317 Ada 5 Parsel Site Mah. Finans Merkezi Bölgesi 34770 Ümraniye/İSTANBUL


Sarphan Finans Park Rezidans nerede?


Sarphan Finans Park teslim tarihi!


Sarphan Finans Park Rezidans iletişim

Telefon: 444 47 33

Web adresi: www.sarphanfinanspark.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön