28 / 04 / 2024

Sarphan Finans Park teslim tarihi!

Sarphan Finans Park teslim tarihi!

Firma: Sarp Group

Proje: Sarphan Finans Park

Sarphan Finans Park teslim tarihi 2014 yılının Ağustos ayı olarak belirtiliyor. Sarphan Finans Park Rezidans Ataşehir projesinde konut ödemeleri banka kredisine uygun olarak taksitlendiriliyor...




Sarp Group tarafından yükselen Sarphan Finans Park Rezidans projesi İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir ilçesinde yükseliyor. Sarphan Finans Park teslim tarihi bilgisinden önce Sarphan Finans Park Rezidans hakkında bilgi verelim.


Sarphan Finans Park Rezidans Ataşehir projesinde 3 blok yer alıyor. Ofis, konut, AVM, otel alanlarının bulunduğu Sarphan Finans Park Rezidans Ataşehir projesi 21 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Sarphan Finans Park Rezidans Ataşehir ödeme planı kapsamında 120 aya kadar banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Sarphan Finans Park Rezidans satılık daire tipi olarak stüdyo ve 1+1 kalmadı.


2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin tasarlandığı Sarphan Finans Park Rezidans Ataşehir projesinde yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, buhar banyosu gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Sarphan Finans Park teslim tarihi!


Sarphan Finans Park Rezidans fiyatları 2+1 dairelerin satışlarında 820 bin TL ile 880 bin TL aralığında değişirken, 3+1 dairelerin satışlarında 890 bin TL ile 1 milyon 430 bin TL arasında belirlendi.


Sarphan Finans Park teslim tarihi Ağustos 2014 olarak açıklandı. Sarphan Finans Park Rezidans Ataşehir projesinde rezidans bloğu 54 katlı olarak yükseliyor. Otel bloğunun 20 katlı olarak inşa edildiği Sarphan Finans Park Rezidans Ataşehir'de ofis bloğu 13 katlı olarak hayata geçiriliyor.


Sarphan Finans Park Rezidans Ataşehir nerede?

Sarphan Finans Park Rezidans Ataşehir adres : 3317 Ada 5 Parsel Site Mah. Finans Merkezi Bölgesi 34770 Ümraniye/İSTANBUL



Sarphan Finans Park Rezidans Ataşehir ulaşım


Sarphan Finans Park teslim tarihi!


Sarphan Finans Park Rezidans Ataşehir iletişim

Telefon: 444 47 33

Web adresi: www.sarphanfinanspark.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön