06 / 05 / 2024

Şartlarınız uyuyursa 49 bin TL alacaksınız! Bu habere hemen bakın

Şartlarınız uyuyursa 49 bin TL alacaksınız! Bu habere hemen bakın

Bu koşulları taşıyanlara bir kerelik 2.054 TL'den 49 bin TL'ye kadar para verilecek! verilen bu para tabiki insanların acısına iyi gelecek değil ama bir nebze olsun insanların bir işine yaraması amaçlanarak ödeme yapılacak. 2023 ile beraber ölüm yardımları fiyatları da arttı. İşte konu ile ilgili de



2023 YILI ÖLÜM YARDIMLARI

Yıllardır bu sayfalarda ölüm yardımlarının ne kadar olduğu araştırılıyor. Bu senede her sene olduğu gibi ölen yakınları için ödenen ölüm yardımlarının ne kadar olduğu bunu merak ediliyor. Kaybettiklerinin acısı olsa bile geçinme sorunu sebebiyle bu paralar çok sık merak ediliyor. Hiç bir para ölenin yerini doldurmaz fakat çalışan herkesin faydalanabildiği bu yardım paralarına ait detaylar merak ediliyor.  

Şartlarınız uyuyursa 49 bin TL alacaksınız! Bu habere hemen bakın

Ölüm yardımları ölenin ailesine yaşamlarını sürdürmeleri için verilen para. Bu ödemeler ölen kişinin sigortalı olması halinde veriliyor. Ancak her sigortalıya aynı oranda ödeme verilmiyor. Yani her faninin sigortalı olması ailesine aynı meblağı ödettirmiyor. Nasıl mı? Burada devreye ölen vatandaşın statüsü giriyor. Statüsü ne kadar çok ise ona göre ödeme veriliyor.

Sigortalı ve maaşlı olarak çalışanlar için maaş katsayılarındaki yükselişe nazaran bu oran belirlenirken başka ölümlerde maaş katsayındaki yükselişe göre hesaplamalar yapılmayabilmektedir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön