Beyaz Eşya

Şaşırtan fiyat: 760 TL'ye airfryer sahibi olabilirsiniz

Son dönemin gözde ev aletleri arasında olan airfryerların fiyatları da günden güne artmaya devam ediyor. Fakat öyle bir airfryer modeli var ki sadece 760 TL'ye satılıyor. İşte detaylar... Her geçen gün artan airfryer fiyatlarına karşın günümüzde hala 760 TL'ye satılan bir airfryer modeli bulunuyor

Ucuz airfryer bulmak mümkün mü? Merak edenler için bu sorunun cevabını bulduk. Her geçen gün artan airfryer fiyatlarına karşın günümüzde hala 760 TL'ye satılan bir airfryer modeli bulunuyor.

İşte detaylar...

Airfryer fiyatlarındaki artışa rağmen, hala bütçe dostu seçenekler bulmak mümkün. Airfryer meraklıları için iyi bir haberimiz var! Yapılan araştırmalar sonucunda, sadece 760 TL'ye satın alabileceğiniz uygun fiyatlı bir airfryer modeli keşfedildi. KUMTEL Fastfryer 2 Litre (Yağsız Fritöz Airfryer), hem ekonomik hem de işlevsel bir seçenek olarak öne çıkıyor. Bu airfryer modeli, yağsız pişirme özelliğiyle sağlıklı bir alternatif sunarken, 760,99 TL gibi uygun bir fiyatla tüketiciyle buluşuyor. Bu haber, bütçe dostu airfryer arayanlar için sevindirici bir seçenek olduğunu ortaya koyuyor. Artık lezzetli ve sağlıklı yemekler hazırlamak için daha uygun fiyatlı bir airfryer edinmek mümkün!

https://www.trendyol.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 5 Temmuz 2023 tarihinde saat 07:15'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 25.95 Türk Lirası, euro 28.25 Türk Lirası, altının gramı ise 1.609 Türk Lirası değerinde.

Bu airfryer sadece bin 299 TL

Beko'dan Temmuz kampanyası: Seçili derin dondurucularda 2 bin 300 TL'ye varan indirim

Homend'de Temmuz indirimi! Fiyatı yüzde 55 düştü: 2 bin 199 TL yerine 999 TL