02 / 05 / 2024

Save Mühendislik Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Save Mühendislik Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çoksayar tarafından kuruldu..



Save Mühendislik Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çoksayar tarafından kuruldu..

Save Mühendislik Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1 - Tarihi eserler, betonarme yapılar ve sanayi tesislerinde onarım ve güçlendirme, betonun içindeki donatının korozyonunun tetkik edilmesi ve durdurulması, katodik koruma, karbon elyaf ve yapı kimyasalları ile güçlendirme ile birlikte her türlü çevre projesi için geosentetik uygulama projeleri yapmak, bu konularda mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri vermek. 2 - Teknik inşaat işlerinde kullanılan geosentetik ürünler ve yapı kimyasallarını da kapsayan her türlü inşaat malzeme ve ekipmanlarının alım, satım, ithalat ve ihracatını yapmak. 3 - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaatın tadilat, onarım, güçlendirme, restorasyon, dekorasyon, ısı yalıtımı, endüstriyel zemin kaplamaları ve izolasyonu işleri de dahil olmak üzere her türlü projede geosentetik malzemelerin uygulamalarını yapmak ve yaptırmak. 4 - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetleri ile danışmanlık hizmeti vermek, proje ve uygulamalarını yapmak ve yaptırmak. 5 - Yurt içinde ve yurt dışında özel ve tüzel sektöre ait onarım, güçlendirme ve çevre projelerinde geosentetik uygulamaları da dahil olmak üzere her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak, yaptırmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, yaptırmak ve satmak. 6 Doğal mineraller de dahil olmak üzere her türlü ticari emtianın alınması, satılması, ithalatı ve ihracatı. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotekverebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerleilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Şirket konusu ile ilgili her türlü belge,imtiyaz, ruhsatname, ihtira beratı, know-how, teknik yardım,ve, lisans, patent, marka ve benzeri gayri maddi ve fikri hakları alabilir, satabilir, bunları kısmen veya tamamen üçüncü şahıslara devredebilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, teknik ve bilgi anlaşmaları yapabilir. Yukarıdaki konulardan başka, şirket için faydalı ve lüzumlu görülebilecek başka işlere girişilmek istenildiğinde ortaklar kurulunda bu yönde karar alındıktan sonra şirket bu işleri yapabilecektir. İşbu kararın uygulanması için gerekli izinler resmi mercilerden alınacaktır.


Geri Dön