06 / 05 / 2024

Schneider Electric BAE ve Umman başkanı Göktuğ Gür!

Schneider Electric BAE ve Umman başkanı Göktuğ Gür!

Schneider Electric, organizasyon yapısını Türkiyeden yaptığı atamalarla güçlendiriyor. Schneider Electric, faaliyet gösterdiği bölgelerdeki organizasyon değişiklikleri ile enerji yönetiminde global uzman olma konumunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor



Enerji yönetiminde global bir uzman olan Schneider Electric, organizasyon yapısını Türkiyeden yaptığı atamalarla güçlendiriyor.

Schneider Electric, dünyada faaliyet gösterdiği bölgelerde gerçekleştirdiği organizasyon değişiklikleri ile enerji yönetiminde global bir uzman olma konumunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor. Bu yapılanma kapsamında Schneider Electric Birleşik Arap Emirlikleri ve Umman Ülke Başkanı Göktuğ Gür oldu.

Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümü mezunu olan Göktuğ Gür, Marmara Üniversitesi ve Maine Üniversitesinde işletme ihtisasını tamamladıktan sonra bir dış ticaret firmasında iş hayatına başladı. Schneider Electric Türkiyede, 1996 yılından bu yana Orta Gerilim Dağıtım ve Akıllı Şebekeler konusunda pek çok uygulamada görev alan Göktuğ Gür son olarak, Güç Sistem Çözümleri, Enerji Verimliliği, Türkiye Proje ve Mühendislik Merkezinin yönetimi ve Enerji İş Kolu Başkanlığı görevlerini yürütmekteydi. Göktuğ Gür bu görevlerinin ardından, Schneider Electric Birleşik Arap Emirlikleri ve Umman Ülke Başkanı sorumluluğunu üstlendi.

Schneider Electric

Faaliyet gösterdiği 100'den fazla ülkede, enerji yönetimi konusunda dünya çapında bir uzman olan Schneider Electric, konut uygulamalarındaki geniş faaliyet alanının yanısıra, enerji ve altyapı, endüstri, bina otomasyonu ve data merkezleri pazarlarına liderlik konumuyla entegre çözümler sunmaktadır. 104 bin şirket çalışanı Enerjinizle daha fazlası sloganıyla hareket ederek, müşterilerine  enerjinin daha güvenli, güvenilir ve verimli bir şekilde kullanılması için hizmet vermektedir.  2010 yılında 20  milyar Euro'yu aşan global satış rakamına ulaşmıştır.

Schneider Electric Türkiyede ise 2000i aşkın çalışanı, 4 üretim merkezi, 200e yakın iş ortağı ile, başta İstanbul, İzmir,  Ankara  olmak üzere toplam 16 ilde bulunan satış ofisleriyle çalışmalarına devam etmektedir. Balkanlar ve Orta Doğudaki 27 ülkenin yönetimini Schneider Electric Türkiye Genel Müdürü Turhan Turhangile devreden Schneider Electric, bireysel ve kurumsal müşterilerine enerjilerinden daha fazlasını gerçekleştirmek için aktif bir şekilde yardım etmeyi taahhüt etmektedir.

www.schneider-electric.com.tr


Geri Dön