30 / 04 / 2024

Schneider Electric ürünleriyle evlerin yüzde 20'si akıllandı!

Schneider Electric ürünleriyle evlerin yüzde 20'si akıllandı!

Türkiye'de, akıllı ev sistemlerinin artık 100 konutun 20'sinde bulunduğunu söyleyen Schneider Electric Güç Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Bora Tuncer, yeni sistemlerle eve giren hırsızdan haberdar olunduğunu söyledi



Türkiye'de, akıllı ev sistemleri artık 100 konutun 20'sinde bulunuyor. Bu oranın bölgesel olarak değiştiğini söyleyen Schneider Electric Güç Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Bora Tuncer, "Rezidans projeleriyle gittikçe artıyor. Yeni yapılan konut projelerinde de bu sistemler tercih ediliyor. Sistem sayesinde evinize giren hırsızdan haberdar olup, sızan gazı işyerinizden anlayabiliyorsunuz" dedi.

Akıllı ev otomasyonu
Tuncer, şöyle devam etti: "Günümüz teknolojisinin geldiği noktada bina yönetim sistemleri, yalnızca büyük boyutlu binaları, iş merkezlerini değil evleri de akıllı hale getirebilme olanağı sunuyor. Özellikle villa tipi konutların yanı sıra akıllı ev otomasyon sistemlerinin en çok tercih edildiği binalar, enerjinin kesintisiz kullanımının çok önemli olduğu otel, hastane, okul, rezidans, alışveriş ve konferans merkezleri olarak öne çıkıyor."
 Bugün


Geri Dön