28 / 04 / 2024

Sea Life Akvaryum Kurban Bayramı 2015te açık mı?

Sea Life Akvaryum Kurban Bayramı 2015te açık mı?

Turkuazoo Sea Life hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Turkuazoo bayramda açık mı? Turkuazoo Sea Life bayramda kaça kadar açık? Turkuazoo Sea Life Akvaryum bayramda kaçta açılacak?




Turkuazoo Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Turkuazoo hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Turkuazoo bayramda açık mı? Turkuazoo Sea Life bayramda kaça kadar açık? Turkuazoo Sea Life Akvaryum bayramda kaçta açılacak?


Turkuazoo Sea Life Akvaryum bayram mesaisi:

Turkuazoo Sea Life Kurban Bayramı'nın ilk günü saat 12:00'te açılıyor. Turkuaz Forum AVM akşam 22:00'ye kadar hizmet veriyor. Diğer günler ise 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.


Turkuazoo Sea Life Akvaryum'a nasıl gidilir?

E5 otobanından "Hal - Otogar" çıkışını kullanın ve "Kuru Gıda Hali - Otogar" güzergahını takip edin. Alternatif olarak TEM otoyolundan "Otogar" çıkışını kullanın ve "Kartaltepe - Yıldırım - Kocatepe" güzergahını takip edin. Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde 5000 araçlık ücretsiz otopark bulunuyor.


Otobüs:

32 (Cevatpaşa - Eminönü), 32 A (Cevatpaşa - Beyazıt), 32 M (Mecidiyeköy - Cevatpaşa veya 32 T (Cevatpaşa -Taksim) İETT otobüslerinden bir tanesini kullanın.


Metrobüs:

Metrobüse binin ve "Merter" aktarma istasyonunda inip metroya geçiş yapın. "Atatürk Havaalanı -Yenikapı" metrosunu kullanın ve "Kocatepe" istasyonunda inin.


Metro:

Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'ne, "Atatürk Havaalanı - Yenikapı" hattında çalışan metroyu kullanıp "Kocatepe" istasyonunda inerek doğrudan ulaşabilirsiniz.


Marmaray (Tüplü Geçit):

Anadolu tarafında ilk önce Marmaray'a binin ve "Yenikapı" istasyonunda inin; oradan "Atatürk Havaalanı - Yenikapı" hattında çalışan metroya geçin ve "Kocatepe" istasyonunda inin.





Geri Dön