27 / 04 / 2024

Seat Leon Aralık ayında 30 bin TL zamlandı! İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi…

Seat Leon Aralık ayında 30 bin TL zamlandı! İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi…

Seat Leon’un fiyatı bu ay 30 bin lira arttı. Peki Seat Leon’un özellikleri neler? Seat Leon Aralık ayında kaça satılıyor? İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi...



Seat Leon spor dizaynı ve uçtan uca uzanan 'Infinite LED' arka farları ile şık bir duruş sergiliyor. Üç bölgeli otomatik klimasıyla otomobildeki herkes için konforlu bir ortam sağlayan Seat Leon, araç bilgilerinden sürüş yardımına ve hatta müziğe kadar ihtiyaç duyabilinecek bilgileri tek bir ekranda sunuyor.


Seat Leon, güvenli bir sürüş için sizi şeritte tutarken, hızınızı trafiğe göre ayarlayan yarı otonom sürüş asistanına sahiptir. Şehirde park etmenin en zor olduğu yerlerde bile geri görüş kamerası ve otomatik park asistanı sayesinde kolaylıkla park etmeyi mümkün kılıyor.

 

Seat Leon'un  güvenli bir şekilde şerit değiştirmek için tasarlanmış olan Kör Nokta Tespit Sistemi ile 70 metre menzile kadar kör noktadaki herhangi bir engeli tespit edilmesine yardımcı oluyor.
Yorucu olabilecek uzun seyahatlerde Seat Leon sizi düşünmekten geri kalmıyor. Konsantrasyon kaybını ve hatalı sürüşü tespit eden Seat Leon, ne zaman mola verilmesi gerektiğini bildiriyor.

 

Leon, 16" ve 18" arasında değişen alüminyum alaşımlı jantlarla her sürüşte keyif alınmasını sağlıyor..
Seat’ın ışığıyla göz dolduran otomobili Leon, 9 renk seçeneği ile satışa sunuluyor.
Seat Leon’un fiyatı bu ay 30 bin lira arttı.

Seat Leon Aralık ayında 30 bin TL zamlandı! İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi…

Seat Leon Aralık ayında kaça satılıyor? İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi...


Geri Dön