Otomobil

Seat’ın efsanevi modeli Leon’a tam 151 bin TL zam geldi! Leon’un yeni fiyatını görenler resmen şoke oldu!

Seat, temmuz ayı kapsamında Leon modeline flaş bir zam yaptı. Seat’ın Türkiye pazarında en çok satılan modellerinden Leon’a tam 151 bin TL zam geldiği öğrenildi. Ancak Seat, temmuz ayı doğrultusunda tüm modellerinin fiyatını güncellediğini ve Leon’a da bu kapsamda tam 151 bin TL zam yaptığını açıkladı

Tasarımı, teknik özellikleri ve son teknolojisiyle Seat Leon otomobil almak isteyen herkesin hayalini süslüyor. Ancak Seat, temmuz ayı doğrultusunda tüm modellerinin fiyatını güncellediğini ve Leon’a da bu kapsamda tam 151 bin TL zam yaptığını açıkladı.

Bekleyiş sona erdi. SEAT Leon dördüncü nesliyle karşınızda. Cesur yeni bir dizayn. Sportif, dinamik ve sürüş odaklı. Tümüyle bağlanabilir teknolojiler ile dolu. Büyüyen iç mekân. Dikkat çekici aydınlatma sistemleri. Hafif hibrit de (mHEV) dahil olmak üzere yenilikçi motor opsiyonları. İşte yeni Seat Leon...

GÖZ ALICI TASARIM

Elmas kesim ön ızgara ve aynı zamanda Full LED mercekli ön farlar. Bunun yanı sıra, arka bölümde uçtan uca uzanan ‘Infinite LED’ arka farlar. Bu otomobil, her zamankinden fazla baştan çıkarıcı. Akıcı yüzeylerle beraber dinamik çizgiler daha canlı ve daha sportif bir ruh taşıyor. Ayırt edici çizgileri ve enerjisi ile dururken bile kendini ön plana çıkaran bir otomobil.

Peki, Seat Leon’un temmuz ayı fiyatı ne kadar oldu? Teknik özellikleri neler? İşte detaylar...

SEAT LEON TEKNİK ÖZELLİKLER

1.0 eTSI 110 HP DSG

1.5 eTSI ACT 150 HP DSG

SEAT LEON FİYATI

1.0 eTSI 110 HP DSG Styel fiyatı: 1.211.000 TL

1.5 eTSI ACT 150 HP DSG FR fiyatı: 1.348.000 TL

AYRINTILAR İÇİN: http://www.seat.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 11 Temmuz 2023 tarihinde saat 03.21'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 26.07 Türk Lirası, Euro 28.71 Türk Lirası, altının gramı ise 1617 Türk Lirası değerindedir.

Seat Arona’da şok fiyat! Seat Arona’nın yeni fiyatını duyanlar kulaklarına inanamadı!

Seat’tan araba almak isteyenlere temmuz şoku! İbiza modeline tamı tamına 130 bin TL zam geldi!

Skoda Octavia tamı tamına 155 bin 500 TL zamlandı! Octavia’nın yeni fiyatı herkesi şoke etti!