28 / 04 / 2024

Seba Office Boulevard iş ile yaşam dengesine yenilik getirecek!

Seba Office Boulevard iş ile yaşam dengesine yenilik getirecek!

Kağıthane ofis piyasasına yeni soluk: lndex Grup ile Seba İnşaat, Kağıthane'de yeni bir ofis projesi geliştiriyor. 200 milyon dolarlık Seba Office Boulevard projesi, 204 bağımsız bölümden oluşuyor.



Seba Office  Boulevard Bilişim teknolojileri grubu Index Grup, Seba İnşaat ile işbirliğine gitti.Ortaklık, ofis, restoran ve dükkanlardan oluşacak Seba Office Boulevard projesini hayata geçirdi. İşbirliği kapsamında Index Grup şirketi Teklos A.Ş. ile Seba İnşaat arasında gayrimenkul alanında Hasılat Paylaşım Sözleşmesi imzalandı. Tamamen ofis alanından oluşacak Seba Office Boulevard projesi Kağıthane Cendere'de yükselecek. 


66 bin 750 metrekare satılabilir alan, 5 adet blok ve 204 adet bağımsız bölümden oluşan proje 188 adet ofis, 3 adet restoran ve 13 adet dükkan olarak inşa edilecek. Cendere Kentsel Planlama Projesi kapsamındaki ilk iş yeri projesi olan Seba Office Boulevard'ın 1 Mayıs 2017'de tamamlanması hedefleniyor. Lansmanda projeyi değerlendiren İndex Grup CEO'su Erol Bilecik, "Yeni istihdam alanları yaratacak ve iş dünyasına çağdaş, konforlu bir çalışma alanı kazandıracak olan Seba Office Boulevard tam kapsamlı ofis projesinin ülkemize, ortaklarımıza ve değerli yatırımcılarımıza hayırlı olmasını dilerim" dedi. Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli ise, "Amacımız İstanbul'un yeni ticaret, sanat, kültür ve eğitim merkezi olan Cendere Vadisi'ne, tam kapsamlı bir ofis projesiyle değer katmaktır. 16 bin metrekare yeşil alanı, ortak sosyal alanları ve tam bahçe kullanımı gibi öğeleriyle Seba Office Boulevard iş ile yaşam dengesini yenilikçi bir yaklaşımda buluşturacaktır" dedi. 

Yeni projeler yolda Kağıthane'deki ofis projesiyle adından söz ettiren Seba İnşaat'ın yeni projeleri de yolda. Bunlar arasında; Ulus'ta konut, Kağıthane'de ofis ve Bodrum'da butik oteli de olan konut projesi yer alıyor. Tüm bu projelerin toplam değeri ise 150 milyon dolar. Cendere Vadisi'ne inandıklarını söyleyen Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli, "Geleceğimizi burada kurmak istiyoruz. Bölgede ofis projeleri üretmeye devam edeceğiz" diye konuştu. 

Posta


Geri Dön