28 / 04 / 2024

Sedat Nemli 4. Otel Genişleme Zirvesi Panelini yönetecek!

Sedat Nemli 4. Otel Genişleme Zirvesi Panelini yönetecek!

Servotel Corporation’ın Turizm Operasyonlarından Sorumlu Başkanı (COO) Sedat Nemli, 4. Otel Genişleme Zirvesi’nde (4th Annual Turkey Hotel Expansion Summit) “Yatırım ve İşletme Modelinin Evrimi” panelini yönetecek...



Türkiye’nin yanı sıra 42 ülkede gayrimenkul ve turizm sektörlerine proje geliştirme, konsept yaratımı, markalama, yönetim ve pazarlama, fizibilite, değerleme danışmanlığı ile yön veren Servotel Corporation’ın Turizm Operasyonlarından Sorumlu Başkanı (COO) Sedat Nemli, 4. Otel Genişleme Zirvesi’nde (4th Annual Turkey Hotel Expansion Summit) “Yatırım ve İşletme Modelinin Evrimi” panelini yönetecek. 

Sedat Nemli’nin moderatör olacağı panelde, günümüzde geçerli olan modellerin daha ne kadar geçerli olacağı, ofis ve rezidans binalarının otel kullanımına dönüştürülmesinin tercih edilip edilmediği tartışılacak. Karma kullanım projelerine otel işletmelerini entegre etme hakkındaki düşüncelerin paylaşılacağı panelde, otel projelerini diğer gayrimenkul kullanımlara dahil etmenin faydası ve sinerjileri değerlendirilecek. 





Geri Dön