03 / 05 / 2024

Sedat Nemli kimdir

Sedat Nemli kimdir

Gayrimenkul ve turizm sektörlerine proje geliştirme, konsept yaratımı, pazarlama, fizibilite ve değerleme danışmanlığı ile yön veren Servotel Corporation, Sedat Nemli’nin ekibe katılması ile turizm operasyonlarında daha güçlü hale geldi.

Sedat Nemli 4. Otel Genişleme Zirvesi Panelini yönetecek!

Servotel Corporation’ın Turizm Operasyonlarından Sorumlu Başkanı (COO) Sedat Nemli, 4. Otel Genişleme Zirvesi’nde (4th Annual Turkey Hotel Expansion Summit) “Yatırım ve İşletme Modelinin Evrimi” panelini yönetecek...

Mustafa Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli?

Mustafa Murat Şeker, Türk savunma sanayii sektöründe önemli bir isim olarak öne çıkıyor. Elektronik Harp ve Radar, MEBS, Siber Güvenlik ve Bilişim, AR-GE alanlarında uzmanlaşmış olan  Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

Nihat Sedat Denge ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı?

Körfez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve aynı zamanda, Denetim Komitesi Üyesi olan Türk iş insanı Nihat Sedat Denge kimdir? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Nihat Sedat Denge ile ilgili merak edilenler...

Sedat Kurucan Kimdir?

Sedat Kurucan kimdir? Sedat Kurucan’ın mesleği nedir? Sedat Kurucan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Tuğban İzzet Aksoy kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Tuğban İzzet Aksoy kimdir? Tuğban İzzet Aksoy daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Tuğban İzzet Aksoy'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuğban İzzet Aksoy`un hayatına dair merak edilenler.

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Engin Yıldırım kimdir?

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörlerinin önemli projelerine imzasını atan Engin Yıldırım kimdir? Engin Yıldırım hangi görevlerde bulundu?

Sedat Kurucan kimdir?

Sedat Kurucan, İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Peki, Sedat Kurucan kimdir? Sedat Kurucan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İdil Kantarcı kimdir?

İdil Kantarcı, dünyanın en önemli mimarlık ve tasarım firmalarından biri olan Perkins+Will'in Amerika Charlotte ofisinden gelen teklifi kabul etti. Peki, İdil Kantarcı kimdir?

Osman Yüksel kimdir?

Osman Yüksel'in yazarı olduğu Gayrimenkul Mevzuatında Yapılan Önemli Düzenlemeler adlı kitap, Gazi Kitabevi tarafından yayımlandı. Peki, Osman Yüksel kimdir?

Kerim Alain Bertrand kimdir?

Kerim Alain Bertrand, Doğuş Holding’in önemli bir teknoloji yatırımı olan REIDIN Türkiye’nin Ülke Müdürü olarak atandı. Peki, Kerim Alain Bertrand kimdir?

Sedat Üründül kimdir?

ATA İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Üründül 4 Ocak 2016 tarihinde vefat etti. Peki Sedat Üründül kimdir? Sedat Üründül, hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Sedat Kılınç: Nitelikli konutlar sektörde ön plana çıktı!

Kayseri'de önemli konut projelerine imza atan Suat Altın İnşaat'ın CEO'su Sedat Kılınç, Türkiye'deki konut sektörü, sektörün gidişatı, inşaat sektörünün geçmişi ve geleceği ve önümüzdeki süreçte yapılması gerekenleri anlattı.

Sedat Cömertoğlu kimdir?

Tapu ve Kadastro İstanbul Bölge Müdürü Sedat Cömertoğlu kimdir? Sedat Cömertoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sedat Cömertoğlu, ne zamandan beri Tapu ve Kadastro İstanbul Bölge Müdürü olarak çalışıyor?

Sedat Nemli kimdir Haberi

Sedat Nemli kimdir

Dünyada 43 ülkede gayrimenkul ve turizm sektörlerine proje geliştirme, konsept yaratımı, markalama, yönetim, pazarlama, fizibilite ve değerleme danışmanlığı ile yön veren Servotel Corporation, Sedat Nemli’nin ekibe katılması ile turizm operasyonlarında daha güçlü hale geldi.


Haziran 2014’ten bu yana Servotel Corporation’un Turizm Operasyonlarından Sorumlu Başkanı (COO) olarak görev yapan Sedat Nemli, bu görevinden önce Martı Grubu’nun İstanbul’daki ilk otel yatırımı Martı İstanbul Hotel’de genel müdür olarak otelin açılışını gerçekleştiren ekibin başında yer aldı. İstanbul’un finans merkezi Levent - Maslak hattında yer alan The İstanbul Edition’ın 2010-2011 döneminde genel müdürlüğünü üstlenerek açılışında etkin rol alan Sedat Nemli, altı yıl boyunca Kempinski New York Merkez ofisinde satış ve pazarlama başkan yardımcılığı görevini yürüttü. 1997 – 2010 yılları arasında Kempinski bünyesinde üst düzey yöneticilik...