İş Fırsatları

Şehir Hastanesi kesenin ağızını açtı! 16 bin TL ile çalışacak personel aranıyor! Üstelik alımlar KPSS’siz olacak!

Hastanede çalışmak isteyenlere müjde. Şehir Hastanesi 16 bin TL ile personel arıyor. İşte detaylar!

Etlik Şehir Hastanesi, lise mezunu ve üniversite mezunu herkesin başvurabileceği, pozitif, insan ilişkileri iyi, güler yüzlü ve vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek personeller aranıyor.

İşte Etlik Şehir Hastanesi’nde çeşitli kadrolarda çalıştırılmak üzere işe alınacak olan personel alımlarına dair ayrıntılar…

ETLİK ŞEHİR HASTANESİ PERSONEL ALIM BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Etlik Şehir Hastanesi, hizmetlerini daha verimli hale getirmek için personel kadrosunu genişletmeye karar verdi. Bunun için de güncel personel alımı ilanı yayınladı. İlanlara göre 16.850 TL maaşla güvenlik görevlisi kadrosunda ve işçi alımı kadrolarında alımlar yapılacak. Başvurular da İŞKUR’a üzerinden gerçekleştirilecek.

KPSS PUANI GEREKMİYOR!

Etlik Şehir Hastanesi alımları için KPSS puan şartı aranmamaktadır. Erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış olması gerekmektedir. Lise ve üzeri düzeyde eğitim almış adayların başvurularının kabul edildiği de belirtilmiştir. Şehir Hastanesi’nin açmış olduğu iş kadrolarının arasında; çamaşırhane personeli, psikolog, sosyolog, aşçı, aşçı yardımcısı, hemşire, fizyoterapist, diyaliz personeli, hasta bakıcı, temizlik görevlisi, bahçıvan, sıhhi tesisatçı, kalorifer ateşleyicisi, sağlık personeli gibi birçok kadro bulunmaktadır. Başvurular için İŞKUR’dan giriş yapılmalı ve açık iş ilanları sekmesi üzerinden ilgili alanları doğru bilgiler ile doldurularak açık olan iş ilanları kolaylıkla görülmektedir. İlanlardan şartlarını sağlamış olanlar elektronik olarak e-Şube üzerinden başvurular da gerçekleştirilebilir. Etlik Şehir Hastanesi personel alımı ilanlarının yayınlanmaya devam edeceği belirtildi. Personel alımları ile hastane hizmetlerinin kalitesinin arttırılması ve hastalara verilen hizmetin en iyi seviyeye çekilmesi amaçlanıyor.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ POZİYONU İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR NELERDİR?

Güvenlik görevlisi alımları için adayların belirli şartları yerine getirmesi gerekmektedir. Bu şartlar arasında en az lise mezunu olmak, silahlı ya da silahsız güvenlik kartı belgesine sahip olmak, Ankara'da yaşıyor olmak ya da işe alındıktan sonra edebilecek halinde olmak, pozitif ve güler yüzlü bir kişiliğe sahip olmak, vardiyalı çalışma sisteminde ekip çalışmasında tecrübeli olmak gibi özellikler yer almaktadır.

55 metrekare prefabrik ev ne kadar? 24 Şubat 2023 fiyat listesi!

Mirasçılar arasında hisse devri nasıl olur? Tapuda hibe etmek ne demek?