27 / 04 / 2024

Şehir Konakları'nda fiyatlar 394 bin TL’den başlıyor!

Şehir Konakları'nda fiyatlar 394 bin TL’den başlıyor!

SUR Yapı, Metrogarden Konut ve AVM projesinin ardından Ümraniye’de yeni bir proje için düğmeye bastı.



200 milyon TL yatırım değeriyle 13 dönüm arazi üzerine inşa edilen Şehir Konakları konut projesi, 4 dönümlük bahçe ve yeşil alanlarıyla doğayla iç içe yaşamak isteyenlere hitap ediyor. Şehir Konaklarında, aralarında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve bahçe dublekslerinden oluşan 28 farklı metrekare seçeneğinden oluşan 208 adet daire bulunuyor. Konak mimarisinin çağdaş yorumu ile tasarlanan proje 5 katlı bahçe konaklarıyla dikkat çekiyor. 2 adet 5 katlı bahçe konakları, 9 katlı 3 blok şeklinde teras konakları ve 14 katlı rezidans blokundan oluşan konut projesinde bloklar tasarlanırken birbirinin görüş alanlarına girmemesine özen gösterildi. Ticari alanlar ise caddeye cepheli bir konumda yer alıyor ve böylelikle site dışına da hizmet edebilmeleri sağlanıyor. Projede daire fiyatlar ise 394 bin TL’den başlıyor. 


AVM VE METROYA KOMŞU


Ümraniye bölgesinde yatırımları hakkında bilgi veren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas; “Ümraniye’de 2012 yılında inşa ettiğimiz Metrogarden konut projesini 1.5 ay gibi kısa bir sürede satarak son derece memnun edici bir sonuca ulaşmıştık. 2014 Eylül ayında da modern bir mimariyle hizmete açtığımız, 8 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırladığımız  Metrogarden AVM ile de bölgeye değer kattık. Yeni inşa edeceğimiz konut projesi Şehir Konakları ile de bölgeye yeni bir soluk getireceğimize inanıyoruz. Bu projemiz de Metrogarden AVM’ye ve metro hattına sadece yürüme mesafesinde. Sakinlerimiz otomobillerini dahi kullanmaya gerek duymadan kolaylıkla tüm ihtiyaçlarını giderebilecekler. Şehir Konakları konut projemize yakın konumda, 55 bin metrekare kapalı alana sahip, 400 yataklı Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi de çok yakında hizmete girmeye hazırlanıyor” dedi.


AZ KATLI MİMARİ



Şehir Konakları’nda, modern mimari anlayışını konak tarzıyla harmanladıklarını belirten Elmas şöyle devam etti  “Az katlı mimari tercih ettiğimiz projemizi burada yaşamayı planlayanlara yönelik inşa ediyoruz. Modern mimariyle yorumlanmış konak tipi, az katlı, yatay mimarinin hâkim olduğu Şehir Konakları, şehirli ama içten ve samimi çehresini ortaya koyuyor. Ulaşımı da son derece kolay. Çevreyolu ile üç köprüye kolayca ulaşabilmek mümkün. 2017 yılının başında açılacak olan Üsküdar-Çekmeköy metro hattı üzerindeki istasyona 600 metre uzaklıkta. Metro hattından hiç ayrılmadan Marmaraya direk bağlanarak kısa süre içerisinde Sirkeci’ye ulaşmak mümkün olacak” dedi. 


YÜZDE 10 İNDİRİM


LANSMANA özel yüzde 10 indirimin uygulandığı konut projesinde tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 10+10 indirim uygulanıyor. Ayrıca 15 Ekim tarihine kadar devam edecek olan büyük kampanya kapsamında olan projeden 60 ay 0.42 vade imkânı ve 120 ay sabit taksit 0.70 vade ile ev sahibi olabilmek mümkün. Projede 450 metrekare koru alanında meşe, ıhlamur, erguvan ağaçları yer alıyor. Sosyal donatı alanlarında ise tek pota basket sahası, masa tenisi, kapalı havuz, sauna, kafe, çim teras alanları, amfi oturma alanları, macera parkı, açık hava şömine alanı bulunuyor. 


Hürriyet 



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı


Metrogarden konut projesi ile 2011 yılında Ümraniye'ye adım atan, bölgede 2014'te Metrogarden Alışveriş Merkezi'ni açan Sur Yapı, yeni konut projesi Şehir Konakları ile bölgede çalışmaya devam ediyor. Projede, aralarında 1+1, 2+1,3+1.4+1 ve bahçe dublekslerinden oluşan 28 farklı metrekare seçeneğine sahip 208 adet daire bulunuyor. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, projenin 200 milyon TL yatırım değeriyle 13 dönüm arazi üzerine inşa edildiğini söylüyor. Şehir Konakları, iki adet 5 katlı bahçe konakları, 9 katlı 3 blok şeklinde teras konakları ve 14 katlı rezidans bloğundan oluşuyor. Projede konutlar 394 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Ekonomist 

Haber Akşam Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı

Sur Yapı, Metrogarden'dan sonra Ümraniye'de yatırımlarına devam ediyor. Modern mimarinin konak tarzıyla buluştuğu 'Şehir Konakları'nda fiyatlar 394 bin TL'den başlıyor.   

Sur Yapı, Çekmeköy Ümraniye bölgesinde hayata geçirdiği Metrogarden Konut ve AVM projesinin ardından yine aynı bölgede, bu kez Şehir Konakları konut projesini hayata geçiriyor. Şehir Konaklarında, aralarında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve bahçe dublekslerinden oluşan 28 farklı metrekare seçeneğinden oluşan 208 adet daire bulunuyor. 5 katlı bahçe konaklarıyla dikkat çeken projede daire fiyatları ise 394 bin TL'den başlıyor.  200 milyon TL yatırım değeriyle 13 dönüm arazi üzerine inşa edilen Şehir Konakları projesinde 4 dönümlük bahçe ve yeşil alan bulunduğunu ifade eden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas; “Ümraniye’de 2012 yılında inşa ettiğimiz Metrogarden Konut Projesini 1,5 ay gibi kısa bir sürede satarak son derece memnun edici bir sonuca ulaşmıştık.

2014'te hizmete açtığımız, 8 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırladığımız Metrogarden AVM'yle de bölgeye değer kattık. Yeni inşa edeceğimiz konut projesi Şehir Konakları'yla da bölgeye yeni bir soluk getireceğiz. Metroya ve eğitim kurumlarına yürüme mesafesinde olan projemize yakın konumda 400 yataklı Sancaktepe Hastanesi de yakında hizmete girecek" diye konuştu. Elmas, bu sitede yaşayanların alışverişe gitmek için otomobillerini çıkarmak zorunda kalmayacağını, yürüyerek Metrogarden AVM'ye ulaşabileceğini sözlerine ekledi. 

Semt parkının yanıbaşında


Şehir Konakları, 2 adet 5 katlı bahçe konakları, 9 katlı 3 blok şeklinde teras konakları ve 14 katlı rezidans bloğundan oluşuyor. Şehirli bir konut projesi olarak tasarladıkları projede modern mimari anlayışını konak tarzıyla harmanladıklarını belirten Elmas, Şehir Konakları projesinin Üsküdar-Çekmeköy Metro istasyona 600 metre uzaklıkta yer aldığına ve hemen yanında da neredeyse proje alanı büyüklüğünde bir de semt parkı bulunduğuna dikkat çekerek, "Lansmana özel yüzde 10 indirimin uygulandığı Şehir Konakları'nda peşin ödemelerde ise yüzde 10+10 indirim uygulanıyor" dedi. 


Akşam 


Haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Metrogarden projesiyle Ümraniye’ye adım atan Sur Yapı, ikinci projesi Şehir Konakları ile bu kez farklı bir konseptte bölgeye yatırım yapacak.


Sur Yapı, Metrogarden Konut ve AVM projesinin ardından yine aynı bölgede, bu kez Şehir Konakları konut projesini ev sahibi olmak isteyenlerle buluşturuyor. Şehir Konaklarında, aralarında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve bahçe dublekslerinden oluşan 28 farklı metrekare seçeneğinden oluşan 208 adet daire bulunuyor. Konak mimarisinin çağdaş yorumu ile tasarlanan proje 5 katlı bahçe konaklarıyla dikkat çekiyor.


394 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

200 milyon TL yatırımla 13 dönüm arazi üzerine inşa edilen Şehir Konakları konut projesi, 4 dönümlük bahçe ve yeşil alanlara sahip. 2 adet 5 katlı bahçe konakları, 9 katlı 3 blok şeklinde teras konakları ve 14 katlı rezidans bloğundan oluşan konut projesinde bloklar tasarlanırken bir birinin görüş alanlarına girmemesine dikkat edilerek, köşe komşuluklarla, salon-mutfak cephelerine geniş boşluklar oluşturulmasına özen gösteriliyor. Ticari alanlar ise caddeye cepheli bir konumda yer alıyor ve böylelikle site dışına da hizmet edebilmeleri sağlanıyor.


METROYA 600 METRE MESAFEDE

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas projeyle ilgili şu bilgileri verdi: "Ümraniye'de 2012 yılında inşa ettiğimiz Metrogarden Konut Projesini 1,5 ay gibi kısa bir sürede satarak son derece memnun edici bir sonuca ulaşmıştık. 2014 Eylül ayında da modern bir mimariyle hizmete açtığımız, 8 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırladığımız Metrogarden AVM ile de bölgeye değer kattık. Yeni inşa edeceğimiz konut projesi Şehir Konakları ile de bölgeye yeni bir soluk getireceğimize inanıyoruz. Bu projemiz de Metrogarden AVM'ye ve metro hattına sadece yürüme mesafesinde. Böylelikle sakinlerimiz otomobillerini dahi kullanmaya gerek duymadan kolaylıkla tüm ihtiyaçlarını giderebilecekler. Şehir Konakları konut projemize yakın konumda, 55 bin metrekare kapalı alana sahip, 400 yataklı Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi de çok yakında hizmete girmeye hazırlanıyor. Ayrıca Şehir Konakları konut projesine yakın konumda pek çok özel eğitim kurumu ve devlet okulu da yer alıyor." Az katlı mimariye sahip projenin yaşamayı planlayanlara yönelik inşa edildiğini belirten Elmas, "2017 başında açılacak olan ÜsküdarÇekmeköy Metro Hattı üzerindeki istasyona yalnızca 600 metre uzaklıkta yer alıyor. Metrobüs ve otobüs hatlarıyla kesişen bu istasyon,  Marmaray  bağlantısıyla da Şehir Konakları konut projesini toplu ulaşımın merkezine taşıyor. Metro hattından hiç ayrılmadan Marmaraya direk bağlanarak kısa süre içerisinde Sirkeci'ye ulaşmak mümkün" diye konuştu. Düz bir arsa alanında yükselecek Şehir Konakları, etrafını saran tek yönlü bir ring yoluna sahip ve bu sayede site içerisine araçla giriş yapılamıyor. Sur Yapı, Şehir Konakları ile bir kez daha ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştiriyor. Lansmana özel yüzde 10 indirimin uygulandığı konut projesinde tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 10+10 indirim uygulanıyor.


Sabah


Geri Dön